ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα απέρριψαν την περικοπή των μισθών

Barcelona's Lionel Messi reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Την απόφαση να απορρίψουν την πρόταση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα για την περικοπή των μισθών τους λόγω του κορονοϊού πήραν οι παίκτες των "μπλαουγκράνα" και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Αρνητική ήταν η απάντηση των παικτών της Μπαρτσελόνα στην πρώτη πρόταση της διοίκησης για περικοπή των μισθών τους λόγω του κορονοϊού.

Η διοίκηση της ομάδας λόγω της επιδημίας θέλει να μειώσει τους μισθούς των ποδοσφαιριστών της καθώς ξεπερνούν τα 600 εκατομμύρια ευρώ. Οι παίκτες αρνήθηκαν και ζήτησαν να υπάρξει μικρότερη περικοπή.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι να βρεθεί η χρυσή λύση και να υπάρξει τελική συμφωνία.

Όπως όλα δείχνουν όμως ο κορονοϊός έχει μπει για τα καλά μέσα στις ομάδες και της επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό, ακόμα και τα μεγάλα κλαμπ όπως είναι η Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ