Κορονοϊός: Οι ομάδες της Lega Basket επιμένουν για επανεκκίνηση της σεζόν

Παρότι ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό αυξάνεται διαρκώς, στην Ιταλία οι ομάδες εξέφρασαν εκ νέου την κοινή επιθυμία τους για να τελειώσει η σεζόν στη Lega Basket.

Η Ιταλία συνεχίζει να μετράει τις πληγές της από την πανδημία του κορονοϊούκορονοϊού, ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται με μεγάλη ταχύτητα εδώ και βδομάδες, παρόλ' αυτά οι ομάδες της Lega Basket επεσήμαναν ξανά την κοινή επιθυμία τους για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Την Τετάρτη 25 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, στην οποία επιβεβαιώθηκε πως θα δοθεί όσο το δυνατόν περισσότερος χρόνος έως ότου παρθεί ενδεχόμενη οριστική απόφαση για λουκέτο τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Το μοναδικό στο οποίο δόθηκε μία διαφορετική εικόνα σε σχέση με αυτή του πρόσφατου παρελθόντος ήταν η απόφαση να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Αυτή συμφωνήθηκε ως καταληκτική ημερομηνία για να έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες για φέτος. Εφόσον ο κορονοϊός συνεχίσει να αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα που απαγορεύει οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα, μόνο τότε θα αποφασιστεί να μην τελειώσει η φετινή σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.