ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Οι Λευκορώσοι δεν βρίσκουν λόγο να σταματήσουν το πρωτάθλημα

Κορονοϊός: Οι Λευκορώσοι δεν βρίσκουν λόγο να σταματήσουν το πρωτάθλημα

Ο γραμματέας της ομοσπονδίας της Λευκορωσίας, Σεργκέι Ζαρντέτσκι, επανέλαβε ότι δεν συντρέχει λόγος διακοπής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της χώρας σε αντίθεση με τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο κορονοϊός έχει αφήσει τέσσερις θανάτους στη Λευκορωσία, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση ανέρχεται σε 351.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος της χώρας λέει πως ο ιός είναι μια ψύχωση και το μόνο που χρειάζεται είναι βότκα.

Ο γραμματέας της ομοσπονδίας της Λευκορωσίας, Σεργκέι Ζαρντέτσκι, επανέλαβε το βράδυ της Παρασκευής (4/3) στο ESPN ότι δεν συντρέχει λόγος διακοπής του πρωταθλήματος της χώρας σε αντίθεση με τον υπόλοιπο κόσμο.

"Εξετάζουμε την κατάσταση καθημερινά. Εμπιστευόμαστε τυφλά το σύστημα υγείας και δεν συντρέχουν λόγοι για την αναστολή της δράσης. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε μερικές χώρες η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, αλλά έπειτα από διαβουλεύσεις με τις αρμόδιες αρχές πιστεύουμε ότι το πρωτάθλημα μπορεί να συνεχιστεί.

Η κατάσταση στη χώρα δεν είναι τόσο κρίσιμη. Ο μέσος όρος προσέλευσης είναι 1.000 θεατές που προσπαθούν να διατηρούν μια απόσταση μεταξύ τους", τόνισε ο Σεργκέι Ζαρντέτσκι.

Η τρίτη αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο (4/4) με τρία ματς, ενώ δύο διεξήχθησαν την Παρασκευή (3/4) σε Μπόμπρουισκ και Μινσκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ