ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Οι Legends 2004 έδωσαν εθελοντικά αίμα

LEGENDS 2004 / ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
LEGENDS 2004 / ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αντιπροσωπεία των Legends 2004 έδωσε στη διάρκεια της Τετάρτης (1/4) αίμα το οποίο είναι απαραίτητο στα νοσοκομεία αυτές τις μέρες.

Αρκετός κόσμος φοβάται ελέω κορονοϊού να πάει στο νοσοκομείο για να δώσει αίμα, που τόσο είναι απαραίτητο στα νοσοκομεία. Οι Έλληνες διεθνείς του 2004 φρόντισαν να δώσουν το καλό παράδειγμα δίνοντας αίμα.

Συγκεκριμένα αρκετοί από τους Legends 2004 πήγαν την Τετάρτη το πρωί σε κέντρο αιμοδοσίας και έδωσαν αίμα. Ο λόγος για τους Φύσσα, Παπαδόπουλο, Μπασινά, Σεϊταρίδη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Νταμπίζα και Τσιάρτα έχοντας πάρει και όλα τα απαραίτητα μέτρα ήταν οι πρώτοι που την Τετάρτη (1/4) έδώσαν αίμα ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Μάλιστα ο λογαριασμός των Legends 2004 στο instagram και οι παλαίμαχοιι διεθνείς έγραψαν στους λογαριασμούς τους στα social media:

"Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών μας, και σε άμεση συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, επισκεφθήκαμε την πρώτη Σταθερή Αίθουσα Αιμοληψιών στην Ελλάδα, δίνοντας αίμα με απόλυτη ασφάλεια και τηρώντας όλους τους κανόνες. Τόσο εμείς, όσο και οι ειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας που την επανδρώνουν.

Οι στιγμές που ζούμε είναι δύσκολες για όλους. Προέχει να μένουμε σπίτι, να φερόμαστε υπεύθυνα και να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών, ώστε να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Αν πρέπει να βγούμε από το σπίτι, το κάνουμε μόνο για σοβαρό λόγο, για τις σημαντικές και απαραίτητες κινήσεις.

Μία από αυτές είναι και η αιμοδοσία. Μια πράξη ευθύνης και προσφοράς σε όσους το έχουν ανάγκη. Ειδικά τώρα που αυτή η ανάγκη είναι πολύ μεγαλύτερη. Η διαδικασία της αιμοληψίας είναι σύντομη και απόλυτα ασφαλής.

Η Αίθουσα Αιμοληψιών βρίσκεται στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» (Θηβών 268) και λειτουργεί καθημερινά 09:00-14:00 και 15.00-20:00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ