ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Οι Greek Legends 2004 συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία

Κορονοϊός: Οι Greek Legends 2004 συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία

Θόδωρος Ζαγοράκης, Άγγελος Χαριστέας, Παντελής Καφές και Φάνης Κατεργιαννάκης βρέθηκαν στο κέντρο αιμοδοσίας που λειτουργεί στη ΔΕΘ και έδωσαν αίμα.

Είναι δεδομένο ότι με την πανδημία του κορονοϊού υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα και οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 έδωσαν το καλύτερο παράδειγμα. Θοδωρής Ζαγοράκης, Παντελής Καφές, Άγγελος Χαριστέας και Φάνης Κατεργιαννάκης βρέθηκαν στο κέντρο Αιμοδοσίας που λειτουργεί στο περίπτερο 1 της ΔΕΘ και έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

"Οι στιγμές που ζούμε είναι δύσκολες για όλους. Προέχει να μένουμε σπίτι, να φερόμαστε υπεύθυνα και να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών, ώστε να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Αν πρέπει να βγούμε από το σπίτι, το κάνουμε μόνο για σοβαρό λόγο, για τις σημαντικές και απαραίτητες κινήσεις. Μία από αυτές είναι και η αιμοδοσία. Μια πράξη ευθύνης και προσφοράς σε όσους το έχουν ανάγκη. Ειδικά τώρα που αυτή η ανάγκη είναι πολύ μεγαλύτερη. Η διαδικασία της αιμοληψίας είναι σύντομη και απόλυτα ασφαλής" ανέφεραν οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες μας, και σε άμεση συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και την 4η Υγεινομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης, τα μέλη της ομάδας μας Θοδωρής Ζαγοράκης / Thodoris Zagorakis, Fanis Katergiannakis, Angelos Charisteas και Kafes Pantelis, παρευρέθηκαν και στην Θεσσαλονίκη, στο κέντρο αιμοληψίας που έχει οργανωθεί στην Διεθνή Έκθεση (περίπτερο 11), δίνοντας αίμα με απόλυτη ασφάλεια και τηρώντας όλους τους κανόνεςπου θέτουν οι ειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας που την επανδρώνουν. Οι στιγμές που ζούμε είναι δύσκολες για όλους. Προέχει να #menoumespiti, να φερόμαστε υπεύθυνα και να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών, ώστε να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Αν πρέπει να βγούμε από το σπίτι, το κάνουμε μόνο για σοβαρό λόγο, για τις σημαντικές και απαραίτητες κινήσεις. Μία από αυτές είναι και η αιμοδοσία. Μια πράξη ευθύνης και προσφοράς σε όσους το έχουν ανάγκη. Ειδικά τώρα που αυτή η ανάγκη είναι πολύ μεγαλύτερη. Η διαδικασία της αιμοληψίας είναι σύντομη και απόλυτα ασφαλής. Η Αίθουσα Αιμοληψιών Θεσσαλονίκης βρίσκεται στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης, στο περίπτερο 11 και λειτουργεί καθημερινά 09:00-14:00 και 15.00-20:00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής). Ευχαριστούμε το Υπουργείο Υγείας, την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης καθώς και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, για τη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στην πρωτοβουλία μας. #μένουμεσπίτι #championsforlife #gr_legends_2004

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Legends 2004 (@gr_legends_2004) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ