ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Οι Φοίνιξ Σανς βρήκαν τρόπο για να συνεχίσουν τη σεζόν τους

Κορονοϊός: Οι Φοίνιξ Σανς βρήκαν τρόπο για να συνεχίσουν τη σεζόν τους
AP Foto/Mary Schwalm AP FOTO/MARY SCHWALM

Οι αγώνες σταμάτησαν, τα γήπεδα έκλεισαν, οι προπονήσεις απαγορεύθηκαν από το ΝΒΑ, όμως οι Σανς βρήκαν έναν τρόπο για να συνεχίσουν τη χρονιά τους και να κρατήσουν "ζεστό" το κοινό του Φοίνιξ.

Ο Ρουντί Γκομπέρ έβαλε λουκέτο στο ΝΒΑ , ο Άνταμ Σίλβερ ανακοίνωσε ότι η Λίγκα δεν θα λειτουργήσει για τουλάχιστον 30 μέρες και τα πάντα πάγωσαν. Οι οδηγίες του Κομισάριου ήταν συγκεκριμένες, οι προπονήσεις απαγορεύθηκαν, οι αθλητές δεν έχουν το δικαίωμα να φύγουν από τις πόλεις τους μέχρι νεωτέρας, όμως οι Σανς βρήκαν έναν τρόπο για να συνεχίσουν τη σεζόν τους έστω και με κάπως... ιδιαίτερο τρόπο.

Οι παράγοντες της ομάδας του Φοίνιξ αποφάσισαν να παίξουν τους προγραμματισμένους αγώνες τους στο 2K20, με την πλατφόρμα Twitch να αναλαμβάνει να τους μεταδόσει σε ζωντανή σύνδεση! Έτσι, ο Σαββατιάτικος αγώνας με τους Σαν Αντόνιο Σπερς θα γίνει σήμερα το βράδυ, με τους Σανς να προσπαθούν να κρατήσουν "ζεστό" το κοινό τους σε αυτή την εποχή που δεν έχουμε ξαναδεί στην ιστορία του ΝΒΑ.

Μέχρι, λοιπόν, ο κορονοϊός να καταπολεμηθεί, οι ομάδες της Λίγκας θα έχουν βρει εναλλακτικούς τρόπους ώστε να συνεχιστεί η ζωή με ευχάριστο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ