ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Οι εγκαταστάσεις της Εθνικής Ιταλίας γίνονται νοσοκομείο

Players of the Italian national team warm up during a training session ahead of Friday's Euro 2016 soccer match against Croatia, at the Coverciano training center, near Florence, Italy, Wednesday, June 10, 2015. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Players of the Italian national team warm up during a training session ahead of Friday's Euro 2016 soccer match against Croatia, at the Coverciano training center, near Florence, Italy, Wednesday, June 10, 2015. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi) AP

Από τη Δευτέρα το αθλητικό κέντρο της Ιταλίας στην Τοσκάνη θα μετατραπεί σε κέντρο για την υποδοχή ασθενών από κορονοϊό.

Η Ιταλία έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα έως τώρα από τον κορονοϊό με περισσότερους από 15.000 νεκρούς. Για αυτό και κάθε βοήθεια στη μάχη κατά της πανδημίας είναι σημαντική.

Το Σάββατο ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας πως το αθλητικό της κέντρο θα μετατραπεί από τη Δευτέρα σε κέντρο για την υποδοχή ασθενών από τον τον κορονοϊό.

Αυτό έγινε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου που ανακοίνωσε πως το αθλητικό κέντρο της Τοσκάνης στο οποίο από το 1968 προετοιμάζεται η Εθνική Ιταλίας παραχωρείται στις ιταλικές αρχές στη μάχη κατά της πανδημίας.

Έτσι θα υπάρξουν επιπλέον χώροι για νοσηλεία στην περιοχή της Τοσκάνης αφού στο αθλητικό κέντρο υπάρχουν 54 δωμάτια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με τους κοινόχρηστους χώρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ