Κορονοϊός: Ο Υπουργός Υγείας καλεί τους παίκτες της Premier League να μειώσουν τους μισθούς τους

Ο Υπουργός Υγείας της Μ. Βρετανίας, Ματ Χάνκοκ, κάλεσε τους παίκτες της Premier League να μειώσουν τους μισθούς τους και να συνεισφέρουν στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης των οικονομικών επιπτώσεων λόγω κορονοϊού.

Ο κορονοϊός έχει αφήσει 2.921 νεκρούς στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 33.718 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Ο Υπουργός Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, Ματ Χάνκοκ, κάλεσε τους παίκτες της Premier League να μειώσουν τους μισθούς τους και να συνεισφέρουν στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης των οικονομικών επιπτώσεων λόγο κορονοϊού.

"Το πρώτο πράγμα που μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Premier League είναι μειώσουν τους μισθούς τους και ν' αναλάβουν το ρόλο τους. Ο καθένας πρέπει ν' αναλαβει το ρόλο του σε αυτήν την εθνική προσπάθεια και αυτό πηγαίνει και για τους παίκτες της Premier League", υποστήριξε ο Ματ Χάνκοκ στην ενημέρωση της Πέμπτης (2/4).

Photo credits: AP Images

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

    PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

    Τζόρνταν ή μήπως όχι;

    Ιτούδης, Σφαιρόπουλος, Μπαρτζώκας, Αταμάν, Λάσο, Πασκουάλ, Σπανούλης, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Σκόλα και Μακ Κίσικ ψηφίζουν τον καλύτερο όλων των εποχών.

    HIGHLIGHTS