ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Τζόρτζιο Αρμάνι έκλεισε όλες τις εταιρείες του στο Μιλάνο

Giorgio Armani and Julia Roberts pose for photographers upon arrival at the British Fashion Awards in central London, Monday, Dec. 2, 2019. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
Giorgio Armani and Julia Roberts pose for photographers upon arrival at the British Fashion Awards in central London, Monday, Dec. 2, 2019. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) JOEL C RYAN/INVISION/AP

Εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα του Τζόρτζιο Αρμάνι, ακόμη και τα γραφεία της Αρμάνι Μιλάνο, έκλεισαν μέχρι νεωτέρας υπό τον φόβο της περαιρέτω εξάπλωσης του κοροναϊού.

Δύο μέρες πριν από τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της regular season της EuroLeague 2019/20, o Τζόρτζιο Αρμάνι αποφάσισε να κλείσει μέχρι νεωτέρας όλες του τις επιχειρήσεις στο Μιλάνο, ακόμη και τα γραφεία της Αρμάνι στην οδό Τζουσέπε ντι Βιτόριο.

Καταστήματα, εστιατόρια και ξενοδοχεία του Αρμάνι κατέβασαν ρολά προσωρινά, την ώρα που η EuroLeague αναγκάζει τον Ολυμπιακό να ταξιδέψει στην καρδιά του προβλήματος στην Ιταλία των εκατοντάδων νεκρών, στο Μιλάνο που έχει πληγεί από τον θανατηφόρο κορονοϊό .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ