ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Τζαπακόστα ξεσπάει κατά των Ιταλών που βγαίνουν από τα σπίτια τους

Chelsea's Davide Zappacosta prepares to take a throw in during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Bromwich Albion at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 12, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Davide Zappacosta prepares to take a throw in during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Bromwich Albion at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 12, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Εξοργισμένος με το γεγονός ότι παρα την έξαρση του κορονοϊού υπάρχει πολυς κόσμος που κυκλοφορεί στους ιταλικούς δρόμους, εμφανίστηκε ο Ντάβιντε Τζαπακόστα.

Η περασμένη σεζόν τον βρήκε να πανηγυρίζει στο φινάλε της το Europa League με τη φανέλα της Τσέλσι ενώ το καλοκαίρι οι Λονδρέζοι τον παραχώρησαν ως δανεικό στην Ρόμα, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να επαναπατριστεί.

Ωστόσο μόνο εύκολο δεν είναι το τελευταίο διάστημα για τον Ντάβιντε Τζαπακόστα. Αφενός γιατί με το που πήγε στους τζαλορόσι τραυματίστηκε σοβαρά και αφετέρου, επειδή ο κορονοϊός ήρθε να παγώσει κάθε αθλητική δράση πάνω στην ώρα που ήταν στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Πώς αντιλαμβάνεται όλη αυτή την κατάσταση στη χώρα του; Ο 26χρονος δεξιός μπακ δέχτηκε μία είδους "ανάκριση" στο Instagram από τον ηθοποιό Σαλβατόρε Εσπόζιτο και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει όντας αναγκασμένος να είναι χώρια από την οικογένειά του ενώ δεν έκρυψε την οργή του για τη συμπεριφορά αρκετών συμπατριωτών του απέναντι στη φονική πανδημία.

Roma's head coach Paulo Fonseca, left, talks with Davide Zappacosta prior to the start of a Serie A soccer match between Lazio and Rome, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Sept. 1, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma's head coach Paulo Fonseca, left, talks with Davide Zappacosta prior to the start of a Serie A soccer match between Lazio and Rome, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Sept. 1, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

"Είμαι κλεισμένος στο σπίτι μόνος μου, επειδή η κοπέλα μου και οι γονείς μου είναι σε απόσταση μίας ώρα από εδώ. Κάθε απόγευμα προπονούμαι και πειραματίζομαι με καινούρια πράγματα στην κουζίνα, έπειτα το βράδυ παίζω play station.

Δεν μετακινούμαι επειδή μας έχουν πει να μένουνε σπίτια μας. Η κατάσταση όμως είναι σοβαρή. Όταν βγαίνω έξω για να κάνω τα ψώνια μου έχω συναντήσει κυρίες σε ζευγάρια με τα σκυλιά τους, κόσμο στο σούπερ μάρκετ να αγοράζει μία φραντζόλα ψωμί ή τρία μήλα.

Υπάρχουν και πολλοί που τρέχουν... Δεν τρέχουμε εμείς που είναι η δουλειά μας, τρέχουν αυτοί... Όλο αυτό είναι μία τρέλα", δήλωσε μέσα σε απόγνωση ο αμυντικός της Ρόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ