ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο team manager της Φενέρμπαχτσε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε

Κορονοϊός: Ο team manager της Φενέρμπαχτσε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό, περιέγραψε ο team manager της Φενέρμπαχτσε, Τσενκ Ρέντα.

Στις δύσκολες ώρες που πέρασε στο νοσοκομείο από τις 20 Μαρτίου, οπότε κι εισήχθη λόγω του κορονοϊού, μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα αναφέρθηκε ο Τσενκ Ρέντα με δηλώσεις του στη "Fanatik".

"Τότε τα ιδιωτικά νοσοκομεία δεν ήταν τα κατάλληλα για την πανδημία. Μου ήρθαν οι εικόνες των ασθενών στις ΗΠΑ, την Ιταλία, την Ισπανία. Θεώρησα πως θα με πάνε σε ένα νοσοκομείο και θα με συνδέσουν σε ένα μηχάνημα. Πανικοβλήθηκα", σχολίασε αρχικά ο team manager της Φενέρμπαχτσε, που ήταν από τα πρώτα κρούσματα που παρουσιάστηκαν στην Τουρκία και μεταξύ άλλων πρόσθεσε:

"Μετά απ’ όσα είχα δει στα social media θεώρησα πως δεν θα μπορέσω να αναρρώσω. Την επόμενη μέρα όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία ανακηρύχθαν νοσοκομεία κατά της πανδημίας. Ήμουν απομονωμένος, μόνο εγώ ήμουν θετικός στον κορωνοϊό στο νοσοκομείο. Η ψυχολογία μου ήταν πολύ κακή. Τα παιδιά μου, η γυναίκα μου, η ομάδα, μου ήρθαν στο μυαλό. Έκλαιγα, έλεγα δε θα τους δω για τελευταία φορά. Έκλαιγα μέχρι το πρωί. Προσευχόμουν να δω τα παιδιά, τη γυναίκα μου και τη Φενέρ ξανά. Κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει. Αυτός ο ιός δεν μοιάζει με τους άλλους. Δεν έρχεται κανείς κοντά σου, δεν βλέπεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτό είναι χειρότερο και από τον θάνατο".

Στη συνέχεια ο Ρέντα σχολίασε τις πρώτες ώρες μετά την καραντίνα και τα μηνύματα που από τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας, λέγοντας "κάθε 12 ώρες ένας γιατρός και ένας νοσοκόμος έμπαιναν στο δωμάτιο για την περίθαλψή μου. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς, ο Σεμίχ Οζσού, ο προπονητής, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο GM Μαούριτσιο Γκεραρντίνι και οι παίκτες, μου έδωσαν δύναμη. Όταν έφυγα από το νοσοκομείο πέρασα 15 μέρες σε καραντίνα.

Θα μπορούσα ή να πάω σε ένα δωμάτιο του σπιτιού μου ή κάπου αλλού. Για λίγο καιρό πήγα στον ξενώνα της Φενέρμπαχτσε. Όταν μου είπαν οι γιατροί πως είμαι καλύτερα, πήγα σε ένα ξενοδοχείο για να ολοκληρώσω την περίοδο της καραντίνας. Μετά από 21 μέρες είδα ξανά τα παιδιά και την οικογένειά μου. Πλέον χειροκροτώ το προσωπικό των νοσοκομείων, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κάθε μέρα. Τους ευχαριστώ, όλοι τους εργάζονται κάτω από μεγάλο κίνδυνο".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ