ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Στεφόν Μάρμπερι έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ

Stephon Marbury of China North team drives the ball down the court against Liu Wei of China South team, during the China Basketball Association's all star game, Beijing, China, Sunday, March 21, 2010. (AP Photo/ Gemunu Amarasinghe)
AP Photo/ Gemunu Amarasinghe ASSOCIATED PRESS

Δέκα εκατομμύρια μάσκες, στο 1/3 του κόστους που αγοράζουν αυτή τη στιγμή οι ΗΠΑ, θέλει να στείλει στη Νέα Υόρκη ο Στεφόν Μάρμπερι που κλείνει deal με κινεζική εταιρεία.

Την ώρα που η κατάσταση στις ΗΠΑ είναι εκτός ελέγχου και ο κορονοϊός εξαπλώνεται με τρομερή ραγδαιότητα σε κάθε γωνιά της χώρας, την ώρα που η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορεί να προσφέρει ούτε τα απαραίτητα στον λαό της, ο Στεφόν Μάρμπερι δίνει τη λύση. Ο Αμερικανός πρώην NBAer που έκανε σπουδαία καριέρα στην Κίνα και μένει μόνιμα πλέον στο Πεκίνο, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με κινεζική εταιρεία που θα στείλει στη Νέα Υόρκη 10.000.000 μάσκες στο 1/3 της τιμής που αγοράζουν αυτή τη στιγμή οι Αμερικανοί.

Ο Μάρμπερι κλείνει deal για κόστος κάθε μάσκας στα 2.75 δολάρια, πολύ κάτω από τα 7.5 δολάρια που κοστίζει αυτή τη στιγμή κάθε τεμάχιο στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. Η αποστολή θα γίνει σε πέντε δόσεις τις επόμενες πέντε εβδομάδες, με κάθε φορτίο να περιλαμβάνει 2.000.000 μάσκες που είναι προφανές ότι ξεπερνούν τις ανάγκες που έχει αυτή τη στιγμή η Νέα Υόρκη. Μένει να δούμε αν η κίνηση του Μάρμπερι θα ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι και ο... ευκολότερος άνθρωπος για να συνάψει κάποιος μαζί του συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ