ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Ροζ μιλά για old school δομές στην Ελλάδα

Κορονοϊός: Ο Ροζ μιλά για old school δομές στην Ελλάδα

Ο αμυντικός του Άρη, Λιντσέ Ροζ, χαρακτήρισε παλιές τις δομές στην Ελλάδα, εξήρε τη χρήση του κινητού για την καραντίνα και υποστήριξε ότι η διεξαγωγή ματς κεκλεισμένων ίσως δημιουργήσει οικονομικό πρόβλημα στον Άρη.

Ο κορονοϊός έχει αφήσει 1995 νεκρούς στη Γαλλία, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 32.064 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Ο αμυντικός του Άρη, Λιντσέ Ροζ, χαρακτήρισε παλιές τις δομές στην Ελλάδα, εξήρε τη χρήση του κινητού για την καραντίνα και υποστήριξε ότι η διεξαγωγή ματς κεκλεισμένων ίσως δημιουργήσει οικονομικό πρόβλημα στον Άρη.

"Οι δομές στην Ελλάδα είναι λίγο old school. Δεν υπάρχουν πολλές ιδιωτικές κλινικές, αλλά εάν διανυκτερεύσεις σε ιδιωτική κλινική για ένα βράδυ κοστίζει 500 ευρώ. Έτσι όλος ο κόσμος παίρνει προληπτικά μέτρα για να το αποφύγει.

Ισχύει ότι στη Γαλλία, μπορείς να βγεις έξω για βόλτα με το σκύλο. Το σύστημα που ακολουθείται στην Ελλάδα δεν είναι κακό. Μπορείς να βγεις είτε με ένα έγγραφο, είτε με χειρόγραφο. Υπάρχει και η δυνατότητα του κινητού τηλεφώνου. Στέλνεις ένα μήνυμα και κάθε αριθμός αντιστοιχεί στο λόγο της εξόδου. Εάν με σταματήσει η αστυνομία, μπορεί εύκολα να ελέγξει εάν έχω δικαίωμα να είμαι έξω

Το κλίμα στην Ελλάδα είναι όπως και σε όλο τον κόσμο. Όλοι μιλάνε συνέχεια για τον κορονοιό. Ο Υπουργός μιλά συνέχεια στην τηλεόραση. Είναι άλλη ζωή. Οι Έλληνες είναι συνηθισμένοι να βγαίνουν έξω, να περπατούν δίπλα στη θάλασσα. Τώρα δεν βλέπεις κανέναν.

Πρέπει να επικεντρωθούμε στα θετικά της καραντίνας, όχι μόνο στα αρνητικά. Είναι δύσκολο να μένεις σπίτι, να μην έχεις τι να κάνεις, να μην μπορείς να βγεις με τα παιδιά. Περνάς όμως χρόνο με την οικογένειά σου.

Ανακαλύπτω περισσότερο τα παιδιά μου, τους βοηθώ στο σχολείο. Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να κάνω μετά από την καραντίνα είναι να πάω μια βόλτα στη θάλασσα, με τους φίλους για πικ-νικ", υποστήριξε αρχικά για την καραντίνα και στη συνέχεια μίλησε για την προπόνηση, το μέλλον του Άρη και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου:

"Πηγαίνω για μία ώρα στο προπονητικό κέντρο και κάνω ασκήσεις (η συνέντευξη δόθηκε πριν την απαγόρευση). Δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορεί να πηγαίνει μόνο ένας-ένας. Δεν υπάρχει επαφή. Πηγαίνω κάνω κάποιες ασκήσεις και γυρνάω. Στο σπίτι κάνω γυμναστική με τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Μένω στον πέμπτο όροφο, οπότε αν κατεβώ κάτω κι ανέβω χωρίς το ασανσέρ γυμνάζομαι λίγο (γέλια).

Ο Άρης παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο κι αυτή είναι η δύναμή του. Οι παίκτες δεν θέλουμε να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών. Εάν όμως πρέπει να γίνει για το καλό όλων, ας γίνει. Μεγάλο μέρος των εσόδων της ομάδας βασίζεται στα εισιτήρια.

Έχουμε 18-20.000 θεατές σε κάθε παιχνίδι. Στα playoffs το γήπεδο θα ήταν γεμάτο καθώς όλα τα παιχνίδια θα ήταν δυνατά. Εάν διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών θα δημιουργηθεί οικονομικό πρόβλημα. Δεν θα είναι η καλύτερη εξέλιξη με όλα αυτά που συμβαίνουν

Μιλάω με παιδιά από πολλές ομάδες και όλα έχουν παγώσει. Κανείς δεν μπορεί να πει πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα, πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν, πότε θα ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος και με τι μπάτζετ.Όλος ο κόσμος είναι φλου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ