ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Ρονάλντο γύρισε πίσω τα τεστ της Βαγιαδολίδ για να μη λείψουν από ευπαθείς ομάδες

Former Brazilian soccer star Ronaldo Luis Nazario waves to the crowd before a conference of the World Football summit in Madrid, Spain, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Former Brazilian soccer star Ronaldo Luis Nazario waves to the crowd before a conference of the World Football summit in Madrid, Spain, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο πρόεδρος της Βαγιαδολίδ, Ρονάλντο, γύρισε πίσω τα τεστ για τον κορονοϊό προκειμένου να μη λείψουν από τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που τα έχουν ανάγκη.

Η Ισπανία έχει πληγεί από τον κορονοϊό, μετρώντας 7.424 νεκρούς στην Ισπανία, με τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα της Ιβηρικής ν' ανέρχεται σε 85.199 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Τεστ για τον κορονοϊό μοιράστηκαν από την ισπανική Liga σε όλες τις ομάδες. Η Βαγιαδολίδ, ωστόσο, τα γύρισε πίσω. Όπως εξήγησε ο πρόεδρος των μπλανκιβιολέτας, Ρονάλντο, ο λόγος ήταν να μη λείψουν από τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που τα έχουν ανάγκη.

"Το πιο σημαντικό είναι διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Μιλάμε με τους κατόχους διαρκείας και ψάχνουμε λύσεις για όλους. Γι' αυτούς, για τους παίκτες, για τους εργαζόμενούς μας.

Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι. Έχουμε απορρίψει τα τεστ για τον κορονοϊό γιατί δεν θα χρειαζόμαστε. Υπάρχουν πολλές κοινωνικές ομάδες που τα χρειάζονται, που τα έχουν ανάγκη", υποστήριξε το "Φαινόμενο".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ