Κορονοϊός: Ο Ρονάλντο γύρισε πίσω τα τεστ της Βαγιαδολίδ για να μη λείψουν από ευπαθείς ομάδες

Ο πρόεδρος της Βαγιαδολίδ, Ρονάλντο, γύρισε πίσω τα τεστ για τον κορονοϊό προκειμένου να μη λείψουν από τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που τα έχουν ανάγκη.

Η Ισπανία έχει πληγεί από τον κορονοϊό, μετρώντας 7.424 νεκρούς στην Ισπανία, με τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα της Ιβηρικής ν' ανέρχεται σε 85.199 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Τεστ για τον κορονοϊό μοιράστηκαν από την ισπανική Liga σε όλες τις ομάδες. Η Βαγιαδολίδ, ωστόσο, τα γύρισε πίσω. Όπως εξήγησε ο πρόεδρος των μπλανκιβιολέτας, Ρονάλντο, ο λόγος ήταν να μη λείψουν από τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που τα έχουν ανάγκη.

"Το πιο σημαντικό είναι διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Μιλάμε με τους κατόχους διαρκείας και ψάχνουμε λύσεις για όλους. Γι' αυτούς, για τους παίκτες, για τους εργαζόμενούς μας.

Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι. Έχουμε απορρίψει τα τεστ για τον κορονοϊό γιατί δεν θα χρειαζόμαστε. Υπάρχουν πολλές κοινωνικές ομάδες που τα χρειάζονται, που τα έχουν ανάγκη", υποστήριξε το "Φαινόμενο".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

Κάνε και το Podcast άνω κάτω

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.