ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Ρον Ντένις προσφέρει 1.000.000 γεύματα στο σύστημα υγείας

Κορονοϊός: Ο Ρον Ντένις προσφέρει 1.000.000 γεύματα στο σύστημα υγείας

Τη δική του βοήθεια θα προσφέρει σε γιατρούς και νοσηλευτές ο θρύλος της Φόρμουλα 1, Ρον Ντένις, καθώς θα τροφοδοτήσει με ένα εκατομμύριο γεύματα νοσοκομεία της Αγγλίας.

Την ώρα που ο κορονοϊος καλπάζει σε κάθε γωνιά του πλανήτη και έχει αναγκάσει πολλούς εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, καλό, λιγότερο καλό ή κακό, ο Ρον Ντένις βρίσκεται σίγουρα στο πρώτο γκρουπ. Ο Βρετανός που συνέδεσε το όνομά του με την McLaren στη Φόρμουλα 1 θα προσφέρει 1.000.000 γεύματα σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μεγάλη μάχη στο Ηνωμένο Βασίλειο τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Ντένις, η περιουσία του οποίου υπολογίζεται στα 450 εκατομμύρια λίρες, θα τροφοδοτεί συγκεκριμένα νοσοκομεία στο Όξφορντ και το Λονδίνο για τις επόμενες 20 μέρες μέσω της εταιρείας Absolute Taste, μιας εταιρείας catering ιδιοκτησίας του. Ο 72χρονος σήμερα θρύλος της Φόρμουλα 1 εμπνεύσθηκε από την κόρη του, η οποία εργάζεται ως αναισθησιολόγος και δίνει και εκείνη τον δικό της αγώνα σε καθημερινή βάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ