ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Ρικ Πιτίνο αναχωρεί για τις ΗΠΑ

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει άμεσα στην πατρίδα του μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη για τον κορονοϊό.

Η EuroLeague ανακοίνωσε τη διακοπή όλων των διοργανώσεών της μέχρι νεωτέρας, ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε για την αναβολή της 21ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League (με δυνατότητα επέκτασης του διαστήματος αναβολής των αγώνων) λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, κι ο Ρικ Πιτίνο ετοιμάζεται να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ πήρε την απόφαση να επιβιβαστεί άμεσα σε αεροπλάνο με προορισμό τις ΗΠΑ, προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένειά του. Βάσει όσων αναφέρουν άλλωστε οι επιστήμονες, ο 67χρονος τεχνικός εντάσσεται -λόγω ηλικίας- στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Θυμίζουμε ότι η μία λίγκα μετά την άλλη (αντίστοιχα κι οι διεθνείς διοργανώσεις) αποφασίζουν τη διακοπή τους, με το ΝΒΑ να παίρνει την σχετική απόφαση πριν από μερικές ώρες, μετά το θετικό δείγμα του Ρουντί Γκομπέρ στον κορονοϊό.

Εξάλλου, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/3) ότι αρχής γενομένης από την Παρασκευή 13 Μαρτίου, οι ΗΠΑ αναστέλλουν όλες τις πτήσεις από και προς την Ευρώπη.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ