ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Παστόρε θεωρεί αδύνατο να ολοκληρωθεί η σεζόν

Roma's Javier Pastore during a Serie A soccer match between Roma and Sassuolo, in Rome, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Javier Pastore during a Serie A soccer match between Roma and Sassuolo, in Rome, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο Αργεντινός χαφ της Ρόμα, Χαβιέρ Παστόρε, εξέφρασε την άποψή του πως είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος λόγω του κορονοϊού.

Την ίδια ώρα που ο κορονοϊός θερίζει την Ιταλία και η Νάπολι ανακοίνωσε πως επιστρέφει στο γήπεδο για προπονήσεις, ο χαφ της Ρόμα Χαβιέρ Παστόρε εξέφρασε την άποψή του πως είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος.

"Θα δούμε αν παίξουμε φέτος ή από τη νέα σεζόν. Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ ότι είναι αδύνατο να τελειώσουμε αυτή τη χρονιά, αφού χρειαζόμαστε 20-30 μέρες προπονήσεων για να επανέλθουμε. Όλες οι ομάδες θα χάσουν λεφτά, αλλά θεωρώ πρακτικά αδύνατο να επιστρέψουμε εκεί που βρισκόμασταν" είπε στο Radio Impacto.

"Δεν μπορούμε να προπονηθούμε όλοι μαζί, αλλά το κλαμπ έχει δώσει στον καθένα τον κατάλληλο εξοπλισμό για να γυμναστεί στο σπίτι. Ξυπνάμε το πρωί, ζυγιζόμαστε και στένουμε στο προσωπικό όλες τις λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα πόση ώρα προπονηθήκαμε και τι ασκήσεις κάναμε" κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Πανηγύρισε και υποκλίθηκε σε άδεια εξέδρα
Κορονοϊός: Ο πρόεδρος που έδιωξε τους παίκτες της Σιόν στο Sport24.gr
Κορονοιός: Τι αλλάζει για πάντα σε ποδόσφαιρο και αθλητισμό
Κορονοϊός: Ο Ρονάλντο βάζει αντισηπτικό στα παιδιά του
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ