ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Ντι Μαρία έχει τρομάξει με την καραντίνα στο Παρίσι

Κορονοϊός: Ο Ντι Μαρία έχει τρομάξει με την καραντίνα στο Παρίσι
AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν έφυγε για την πατρίδα του εν μέσω καραντίνας και έμεινε στο Παρίσι, με τον ίδιο να παραδέχετα πως η όλη κατάσταση με την καραντίνα είναι κάτι το τρομακτικό.

Οι Καβάνι, Τιάγκο Σίλβα, Έντινσον Καβάνι και Κέιλορ Νάβας εγκατέλειψαν το Παρίσι για να αφήσουν πίσω τους τον εφιάλτη του κορονοϊού και να βρουν μία λίγο καλυτερη κατάσταση στις πατρίδες τους (όλοι τους προερχόμενοι από την Νότια Αμερική), όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και με τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε στην Πόλη του Φωτός μαζί με την οικογένειά του και προσπαθεί να προσαρμοστεί με τα περιοριστικά μέτρα που έχει θέσει σε λειτουργία η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, με τον ίδιο να δηλώνει πάντως πως δυσκολεύεται πολύ να διαχειριστεί την όλη κατάσταση.

"Είναι κάτι το τρελό, είμαστε απομονωμένοι. Είμαστε μέσα στο σπίτι για 14 ημέρες, δώδεκα από τότε που ο πρόεδρος της Γαλλίας ανακοίνωσε την επιβολή καραντίνας.

Βγήκαμε μόνο μία φορά για να πάμε στο σούπερ μάρκετ. Προσπαθούμε να μένουμε μέσα στο σπίτι για να μη μολυνθούμε. Έχουμε πολύ μικρές κόρες.

Η κατάσταση είναι τρομακτική", δήλωσε ο Ντι Μαρία, με τη σύζυγό του να υποστηρίζει πως ο πρώην άσος των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αδυνατεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

"Δεν τα πάει καλά. Εγώ είμαι μαζί με τις κόρες μου όλο το πρωί επειδή παρακολουθούν μαθήματα εξ αποστάσεως μέσω ίντερνετ. Τον αφήνω λίγο μαζί τους το απόγευμα.

Αδυνατεί να διαχειριστεί την κατάσταση. ΄Ομως το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να μένουμε κλειδωμένοι σπίτι, έτσι ώστε όλο αυτό να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ