ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: O Ντε Μπρόινε ζητάει προετοιμασία 3-4 εβδομάδων πριν την επιστροφή

Manchester City's Kevin De Bruyne during the English Premier League soccer match between Manchester City and Brighton & Hove Albion at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Kevin De Bruyne during the English Premier League soccer match between Manchester City and Brighton & Hove Albion at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε τόνισε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν 3-4 εβδομάδες προετοιμασίας για παίξουν ξανά και τάχθηκε υπέρ της διακοπής εάν έτσι εξασφαλίζεται ότι δεν θα διαταραχθεί η επόμενη σεζόν.

Ο κορονοϊός έχει αφήσει 2.921 νεκρούς στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 33.718 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Ο Κέβιν ντε Μπρόινετόνισε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν 3-4 εβδομάδες προετοιμασίας για παίξουν ξανά όταν επανεκκινήσει η δράση και τάχθηκε υπέρ της διακοπής εάν έτσι εξασφαλίζεται ότι δεν θα διαταραχθεί η επόμενη σεζόν.

"Δεν έχω ιδέα πότε θα παίξουμε ξανά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες χρειάζεται προετοιμασία 3-4 εβδομάδων. Εάν ξεκινήσουμε αμέσως, όλοι θα τραυματισμούν μετά από λίγα ματς.

Γνωρίζω ότι διακυβεύονται πολλά χρήματα. Αλλά νομίζω ότι η αργοπορία στη λήψη αποφάσεων, θα προκαλέσει θέματα για την επόμενη σεζόν. Θα ήμουν λυπημένος εάν σταματούσε η σεζόν, αλλά πρέπει να γίνει εάν με αυτόν τον τρόπο αποφευχθούν ζητήματα για την επόμενη σεζόν.

Μου λείπει το ποδόσφαιρο και είναι δύσκολο. Ο κόσμος αγαπά το ποόσφαιρο, αλλά πρέπει να μείνει σπίτι για να μείνει σε ασφάλεια", υποστήριξε ο Βέλγος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ