ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Νεϊμάρ έφυγε από την Γαλλία για να νιώσει πιο ασφαλής

PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Lille and PSG at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Michel Spingler)
PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Lille and PSG at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Michel Spingler) AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Σε αντίθεση με τους περισσότερους συμπαίκτες του που έμειναν στο Παρίσι, ο Νεϊμάρ επέλεξε να εγκαταλείψει τη γαλλική πρωτεύουσα ελέω κορονοϊού και να πάει Βραζιλία.

Η Ευρώπη είναι και επισήμως από την Τρίτη η ήπειρος που έχει πληγεί περισσότερο από τον κορονοϊό, ξεπερνώντας και την Ασία, και το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει αίσθημα φόβου και ανασφάλειας σε πάρα πολλούς ανθρώπους που κατοικούν σε αυτήν.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Νεϊμάρ, με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να επιλέγει να αφήσει το Παρίσι, όπως και ο συμπαίκτης του και συμπατριώτης του Τιάγκο Σίλβα, για να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα στην Βραζιλία για όσο διάστημα διαρκέσει η διακοπή στη δράση στην Ligue 1.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "Parisien", οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας του Τόμας Τούχελ παρέμειναν στην Πόλη του Φωτός, συμπεριλαμβανομένων και των μη Γάλλων Βεράτι, Σαράμπια και Ερέρα, κάτι όμως που δεν έπραξε ο "Νέι".

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως επέλεξε να μην παραμείνει στην κατοικία του στο Μπουγκιβάλ και να πετάξει την περασμένη Δευτέρα για την πατρίδα του, ενώ μία ημέρα αργότερα πέταξε για τον ίδιο προορισμό και ο Τιάγκο Σίλβα.

Από την πλευρά της η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είχε κάποια εξουσία στο να απαγορεύσει στους παίκτες να αφήσουν τη χώρα, με τη διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας να φροντίζει πάντως για την παροχή στους εργαζομένους της όλων των απαραίτητων προφυλάξεων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ