ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: O Νάβας ναύλωσε τζετ 180.000 ευρώ και επέστρεψε στην Κόστα Ρίκα

PSG's goalkeeper Keylor Navas gestures during the French League One soccer match between Monaco and Paris Saint-Germain at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, Jan. 15, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
PSG's goalkeeper Keylor Navas gestures during the French League One soccer match between Monaco and Paris Saint-Germain at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, Jan. 15, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Ο τερματοφύλακας της Παρί, Κέιλορ Νάβας, πήρε την απόφαση να ταξιδέψει με την οικογένειά του στην πατρίδα του, Κοστα Ρίκα, εν μέσω πανδημίας ναυλώνοντας ιδιωτικό τζετ αξίας 180.000 ευρώ.

Ο κορονοϊός έχει αφήσει 2.314 νεκρούς στη Γαλλία, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 37.573 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα, ωστόσο ο γκολκίπερ της Παρί Σεν-Ζερμέν, πήρε την απόφαση μετά από ειδική άδεια να ταξιδέψει εν μέσω πανδημίας για την πατρίδα του, Κόστα Ρίκα.

Ο Κέιλορ Νάβας ναύλωσε ιδιωτικό τζετ το οποίο του στοίχισε 180.000 ευρώ και πέταξε από το Παρίσι για το Σαν Χοσέ. Την ίδια απόφαση είχαν λάβει αρκετά νωρίτερα και οι Βραζιλιάνοι συμπαίκτες του, Νεϊμάρ και Τιάγκο Σίλβα (με τον ίδιο τρόπο, έπειτα από σχετική άδεια).

Ο Νάβας, η σύζυγος και τα παιδιά του θα παραμείνουν σε 14ημερη καραντίνα στην πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα. Στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής έχουν καταγραφεί δυο θάνατοι λόγω του κορονοϊού, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 263 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ