ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Μπονούτσι ενισχύει το νοσοκομείο που έσωσε τη ζωή του γιου του

AC Milan's Hakan Calhanoglu, left, fights for the ball with Juventus' Leonardo Bonucci during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Hakan Calhanoglu, left, fights for the ball with Juventus' Leonardo Bonucci during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά νοσοκομείο του Τορίνου στη μάχη κατά του κορονοϊού ως ένα "ευχαριστώ" που έσωσαν λίγα χρόνια πριν τη ζωή του παιδιού του.

Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι σε όλη την ιταλική περιφέρεια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κόντρα στον κορονοϊό και αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει όλους αυτούς τους ανθρώπους να αισθάνονται γεμάτοι, είναι η αναγνώριση που υπάρχει από το σύνολο της κοινωνίας για το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Το πόσο μάλιστα αναγνωρίζεται το έργο τους μπορεί να το αντιληφθεί κανείς από την κινηση του Λεονάρντο Μπονούτσι να προσφέρει το ποσό των 120.000 ευρώ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Τορίνου προκειμένου να αγοραστεί χρήσιμος ιατρικός εξοπλισμός στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Όπως μάλιστα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ που αποκάλυψαν την κίνηση του Ιταλού στόπερ της Γιουβέντους, η ενέργειά του είναι συμβολική καθώς δεν έχει ξεχάσει πως το 2016 οι γιατροί αυτού του νοσοκομείου κράτησαν στη ζωή του το μικρό γιο του Ματέο που χρειάστηκε να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ