ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Μπερτομέου ανακοίνωσε αναστολή της EuroLeague τουλάχιστον έως τις 11/4

Κορονοϊός: Ο Μπερτομέου ανακοίνωσε αναστολή της EuroLeague τουλάχιστον έως τις 11/4

Minimum ένα μήνα θα διαρκέσει η διακοπή της EuroLeague, όπως ανακοίνωσε ο εκτελεστικός της διευθυντής, ο Ζόρντι Μπερτομέου.

Για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες διακόπτεται, τελικά, η EuroLeague σύμφωνα με το γράμμα του Ζόρντι Μπερτομέου που αναρτήθηκε στη σελίδα της διοργάνωσης. Ο εκτελεστικός διευθυντής του πρωταθλήματος παραδέχθηκε ότι διανύει τη δυσκολότερη περίοδο της εικοσαετούς ιστορίας της EuroLeague, ενώ εξήγησε ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα ώστε να ολοκληρωθεί η φετινή υπέροχη όπως την χαρακτήρησε σεζόν που πληγώνεται από την εξάπλωση του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη .

" Από την πρώτη στιγμή που ο κορονοϊός ήρθε στην Ευρώπη, αντιμετωπίσαμε το ζήτημα με τη δέουσα σοβαρότητα και ακολουθήσαμε τις οδηγίες που δόθηκαν από τις κυβερνήσεις κάθε χώρας. Πήραμε αποφάσεις που δεν άρεσαν, με αγώνες χωρίς θεατές ή με μεταφορές της έδρας των γηπεδούχων που πλήγωσαν το σημαντικότερο θησαυρό μας, τους οπαδούς. Οδηγηθήκαμε στην απόδαση της προσωρινής διακοπής των διοργανώσεων για να προστατεύσουμε τους συμμετέχοντες και τους οπαδούς και για να βοηθήσουμε στην καταπολέμηση αυτής της πανδημίας. Οι αγώνες θα διακοπούν τουλάχιστον έως τις 11 Απριλίου, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος αυτής της σπουδαίας έως τώρα σεζόν" αναφέρει ο Μπερτομέου.

Θυμίζουμε πως ο Μπερτομέου αποφάσισε την διακοπή της EuroLeague αμέσως μετά από την απόφαση του ΝΒΑ να βάλει λουκέτο στο πρωτάθλημά του για 30 μέρες και ενώ ο Ολυμπιακός βρισκόταν στον αέρα με προορισμό το Βερολίνο για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ