ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Μπέιλ δώρισε 500.000 λίρες στη φιλανθρωπική οργάνωση Ουαλίας

Real Madrid's Gareth Bale celebrates after scoring his side's 3rd goal during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Gareth Bale celebrates after scoring his side's 3rd goal during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ουαλός διεθνής, Γκάρεθ Μπέιλ, και η σύζυγος του δώρισαν 500.000 ευρώ στην Ουαλία στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Μια τεράστια δωρεά έκανε ο Γκάρεθ Μπέιλ και η σύζυγος του Έμμα οι οποίοι έδωσαν 500.000 λίρες στη φιλανθρωπική οργάνωση της Ουαλίας «Vale University Health Board» με σκοπό αυτά τα χρήματα να δοθούν στη μάχη για τον κορονοϊό.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Cardiff & Vale Health» δήλωσε ότι ήταν επιθυμία του ζευγαριού να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα για την «απάντηση στο Covid-19».

Η φιλανθρωπική οργάνωση στην ανακοίνωση της τόνισε:

"Τα χρήματα αυτά θα είναι πρόσθετα στις αμοιβές του προσωπικού και τους ασθενείς που δεν παρέχει η κανονική χρηματοδότηση από το NHS", κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της «CVUHB», Λεν Ρίτσαρντς, δήλωσε ότι η δωρεά ήταν "φανταστική" και σε δήλωση της είπε: "Ήθελαν να δώσουν κάτι πίσω στον τόπο τους και το σύστημα υγείας καθώς ο ίδιος ο Γκάρεθ γεννήθηκε στη μονάδα μητρότητας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Ουαλίας και έχει προσφέρει πολλές υπηρεσίες στον εαυτό του και στην οικογένεια και τους φίλους τους" .

Ο Ρίτσαρντς πρόσθεσε: "Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γκάρεθ, την Έμμα και την οικογένειά τους για αυτή τη φανταστική δωρεά. Είναι τόσο ενθαρρυντικό που ακούσαμε ότι επέλεξαν να δώσουν κάτι πίσω στο νοσοκομείο του τόπου τους και να πουν ευχαριστώ για τις υπηρεσίες που έχουν παρασχεθεί σε αυτούς και τους φίλους τους και αναγνωρίζουν όλη τη σκληρή δουλειά που το προσωπικό και όλα τα νοσοκομεία μας κάνουν αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Θα ήθελα επίσης να πω ότι τέτοιες χειρονομίες αποτελούν απόδειξη της φανταστικής δουλειάς που πραγματοποιούν καθημερινά οι κλινικοί και υποστηρικτικοί συνάδελφοί μας. Σας ευχαριστώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ