ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Μπαλοτέλι έκραξε την... πρωτοπόρο Γιουβέντους

Brescia's Mario Balotelli reacts during the Italian Serie A soccer match between Brescia and Udinese at the Mario Rigamonti stadium in Brescia, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (Gianluca Checchi/LaPresse via AP)
Brescia's Mario Balotelli reacts during the Italian Serie A soccer match between Brescia and Udinese at the Mario Rigamonti stadium in Brescia, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (Gianluca Checchi/LaPresse via AP) GIANLUCA CHECCHI/LAPRESSE VIA AP

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σχολιάσε με ιδιαίτερο τρόπο την απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης για διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορονοϊού, εκτοξεύοντας επίθεση κατά της... Γιουβέντους. Διαβάστε το story.

Η Ιταλία συνεχίζει να μετράει τις πληγές της από τον κορονοϊό που έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του, με τους νεκρούς στη γειτονική χώρα να είναι επίσημα πάνω από 1.000 από το βράδυ της Πέμπτης όπου και υπήρξε η τελευταία επίσημη ενημέρωση, και ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να μην είναι και αυτός βαριά πληγωμένος.

Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στην bel paese έχουν διακοπεί μέχρι τις 3 Απριλίου και η τελευταία εικόνα που έχουν οι φίλαθλοι από τη Serie A είναι τα έξι εξ αναβολής ματς που έγιναν πριν λίγες ημέρες για να μην υπάρχουν επιπλέον εκκρεμότητες για κάποιες ομάδες.

Ένα από αυτά ήταν και το Γιουβέντους - Ίντερ που βρήκε την βέκια σινιόρα νικήτρια με 2-0 στο "Derby d'Italia" για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας με +1 από την Λάτσιο, με τη διεξαγωγή αυτού του παιχνιδιού να σχολιάζεται με δηκτικό τρόπο από τον Μάριο Μπαλοτέλι.

"Η Λάτσιο; Είστε δεύτεροι επειδή έπρεπε να παίξει η Γιουβέντους και να σας προσπεράσει, μετά τα σταμάτησαν όλα", σχολίασε μέσω Instastory ο επιθετικός της Μπρέσια, για να συμπληρώσει για τη διακοπή αλλά και για το φινάλε της φετινής σεζόν στην Ιταλία:

Κορονοϊός: Ο Μπαλοτέλι έκραξε την... πρωτοπόρο Γιουβέντους

"Δεν είμαι σίγουρος για το αν θα επαναρχίζουν οι αθλητικές δραστηριότητες από τις 3 Απριλίου. Για μένα δεν πρέπει να κερδίσει κάποιος τον τίτλο ούτε να υποβιβαστεί κανείς, αυτό θα ήταν σωστό.

Ανέβασε τις δύο πρώτες ομάδες της Serie B και φτιάξε τη νέα σεζόν πρωτάθλημα με 22 ομάδες ενώ για το πρωτάθλημα κάνε τελικό Γιουβέντους - Λάτσιο.

Πιστεύω επίσης ότι πρέπει να σταματήσει το Champions League ενώ δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να πάει το 2021 το Euro".

Σημειώνεται πως η άποψη του Μάριο Μπαλοτέλι αναφορικά με τη χρονική στιγμή που επιλέχτηκε να μπει λουκέτο στην Serie A δεν βρήκε καθόλου σύμφωνη την Μπρέσια, με το σύλλογο να βγάζει επίσημη ανακοίνωση και να ξεκαθαρίζει πως η άποψη του "Super Mario" περί... Γιουβέντους δεν υιοθετείται από την ίδια την Μπρέσια.

Όλα αυτά μάλιστα μόλις δύο ημέρες μετά την είδηση ότι ο στόπερ της Γιουβέντους Ντανιέλε Ρουγκάνι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μία ημέρα μετά την είδηση πως συνολικά 121 μέλη των Τορινέζων τέθηκαν σε καραντίνα για να μην εξαπλωθεί περαιτέρω ο ιός στο κλαμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Βρέθηκε θετικός στον ιό ο Γκαμπιαντίνι
Κορονοϊός: Σε καραντίνα 121 μέλη της Γιουβέντους
Κορονοϊός: Η ιταλική λίγκα πρότεινε αποχή 7 ημερών από τις προπονήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ