ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Μπα έστειλε στη Σενεγάλη υλικά για την προστασία από τον ιό

Κορονοϊός: Ο Μπα έστειλε στη Σενεγάλη υλικά για την προστασία από τον ιό

Ο Ουσεϊνού Μπα και η οικογένειά του προχώρησαν σε μια υπέροχη πρωτοβουλία, δωρίζοντας άφθονο υγειονομικό υλικό, για την προστασία των συμπατριωτών του στη Σενεγάλη από τον κορονοϊό.

Ο Ουσεϊνού Μπα εκτός από πολύ καλός στόπερ αποδεικνύεται και εξαιρετικός άνθρωπος. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αποφάσισε να στείλει στην πατρίδα του απολυμαντικά, σαπούνια, απορρυπαντικά και άλλα αντικείμενα για την προσωπική τους υγιεινή, για την προστασία από τον κορονοϊό.

Γεμάτοι από ικανοποίηση οι συμπατριώτες του, υποδέχτηκαν το άφθονο υλικό με μπλουζάκια "Fan Club Ousseynou Ba". Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έγραψε στο instagram:

"Αυτό που περνά ο κόσμος αυτή τη στιγμή, με θλίβει και με ανησυχεί βαθιά. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η οικογένειά μου και εγώ αποφασίσαμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, στην τοπική μας κοινότητά μας, στην αγαπημένη μου χώρα τη Σενεγάλη. Αυτή είναι η στιγμή κατά την οποία πρέπει να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Ας κάνουμε όλοι το καλύτερο για να μείνουμε υγιείς, να προσέξουμε την προσωπική μας υγιεινή και συνεπώς να σώσουμε ζωές. Μαζί θα το ξεπεράσουμε".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What the entire world is going through at the moment with the COVID-19 virus pandemic, worries and saddens me deeply. In these difficult moments for all of us, my family and I decided to support and help our local community in my beloved home country #Senegal. We have donated sanitizers, soaps, detergents and other items for their personal hygiene and protection against the virus. This is the moment to support and take care or each other. Let's all do our best to #StayHealthy, #StayAtHome, take extra care of our personal hygiene and therefore save lives. Together we shall overcome this. #BeSafe everyone and #GodBless #Ba #Senegal #Olympiacos @playeleven11 @smash_conseil

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ousseynou Ba (@usheynu_ba) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ