Κορονοϊός: Ο Μπα έστειλε στη Σενεγάλη υλικά για την προστασία από τον ιό

Ο Ουσεϊνού Μπα και η οικογένειά του προχώρησαν σε μια υπέροχη πρωτοβουλία, δωρίζοντας άφθονο υγειονομικό υλικό, για την προστασία των συμπατριωτών του στη Σενεγάλη από τον κορονοϊό.

Ο Ουσεϊνού Μπα εκτός από πολύ καλός στόπερ αποδεικνύεται και εξαιρετικός άνθρωπος. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αποφάσισε να στείλει στην πατρίδα του απολυμαντικά, σαπούνια, απορρυπαντικά και άλλα αντικείμενα για την προσωπική τους υγιεινή, για την προστασία από τον κορονοϊό.

Γεμάτοι από ικανοποίηση οι συμπατριώτες του, υποδέχτηκαν το άφθονο υλικό με μπλουζάκια "Fan Club Ousseynou Ba". Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έγραψε στο instagram:

"Αυτό που περνά ο κόσμος αυτή τη στιγμή, με θλίβει και με ανησυχεί βαθιά. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η οικογένειά μου και εγώ αποφασίσαμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, στην τοπική μας κοινότητά μας, στην αγαπημένη μου χώρα τη Σενεγάλη. Αυτή είναι η στιγμή κατά την οποία πρέπει να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Ας κάνουμε όλοι το καλύτερο για να μείνουμε υγιείς, να προσέξουμε την προσωπική μας υγιεινή και συνεπώς να σώσουμε ζωές. Μαζί θα το ξεπεράσουμε".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ