ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: O μάνατζερ των Σεμέδο, Καφού και Λόπες για την ανησυχία περικοπών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ατζέντης των Ρούμπεν Σεμέδο, Καφού και Έλντερ Λόπες, Ουλίσες Σάντος, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, Πορτογαλίας, μετέφερε την ανησυχία όλων των ποδοσφαιριστών παγκοσμίως για τις περικοπές λόγω κορονοϊού.

Η Ατλέτικο είναι την Παρασκευή η τρίτη ομάδα της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος - η Μπαρτσελόνα έκανε την αρχή το βράδυ της Πέμπτης (26/3) δίχως να έχει φτάσει σε συμφωνία με παίκτες και υπαλληλικό προσωπικό και ακολούθησε η έτερη ομάδα της ισπανικής Liga με έδρα τη Βαρκελώνη, Εσπανιόλ - που εντάσσεται στο πρόγραμμα ERTE και προχωρά σε περικοπές μισθών παικτών, προπονητών και υπαλληλικού προσωπικού λόγω κορονοϊού.

Οι παίκτες της Ουνιόν Βερολίνου παραιτήθηκαν οικειοθελώς τον μισθών τους για το διάστημα της διακοπής, ενώ σε πολλές ομάδες και χώρες φαίνεται ότι οι περικοπές αποτελούν μονόδρομο για τον περιορισμό των οικονομικών απωλειών.

Ο ατζέντης του στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, του μέσου των ερυθρόλευκων, Καφού και του αριστερού μπακ της ΑΕΚ, Έλντερ Λόπες, Ουλίσες Σάντος, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, Πορτογαλίας, μετέφερε την ανησυχία όλων των ποδοσφαιριστών παγκοσμίως για τις περικοπές λόγω κορονοϊού.

"Προφανώς και οι παίκτες ανησυχούν. Είναι ανήσυχοι για το επάγγελμά τους και ρωτούν διαρκώς το τι γίνεται και το πότε και εάν θα έχουμε πάλι πρωταθλήματα. Ως προς το μέλλον πρέπει να δούμε την επίδραση στην αγορά.

Σε σχέση με τις τωρινές συνθήκες το τι διάθεση για περικοπές μισθών θα δείξουν οι ομάδες. Γενικά υπάρχει αγωνία στους παίκτες. Πρέπει να δούμε το πού θα φτάσουν οι περικοπές μισθών».

Πρέπει να δούμε αυτή τη νέα πραγματικότητα και εάν οι περικοπές θα είναι πραγματικές. Τι εννοώ; Εάν η ομάδα έχει οικονομική ζημία, είναι λογικό το βήμα περικοπών μισθών και αποδοχών", υποστήριξε ο Ουλίσες Σάντος ο οποίος έχει μεταξύ άλλων στο πελατολόγιό του και τον Ζέλσον Μαρτίνς της Μονακό.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ