ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Λόπες στέλνει μήνυμα στους "ήρωες" της μάχης

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Έλντερ Λόπες, έστειλε το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μάχης κατά του κορονοϊού.

Ο Έλντερ Λόπες προχώρησε πριν από λίγες ημέρες σε μια σημαντική πρωτοβουλία καθώς όπως γνωστοποίησε διαθέτει το σπίτι του στο Πόρτο σε όσους ανθρώπους υγείας το έχουν ανάγκη.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της ΑΕΚ έστειλε το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μάχη κατά του κορονοϊού.

"Ήθελα με αυτό το μήνυμα να στείλω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, νοσοκόμους, γιατρούς, σε όλα τα άτομα που εμπλέκονται στην μάχη για την αντιμετώπιση του κορωναϊού.

Όλοι εσείς είστε πάρα πολύ σημαντικοί, είστε οι πραγματικοί ήρωες. Εγώ από την πλευρά μου έκανα ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Όπως γνωρίζετε παραχώρησα το διαμέρισμα μου στην Πορτογαλία στους επαγγελματίες υγείας, ώστε να μπορούν να ξεκουράζονται μετά τις δύσκολες μέρες και να προστατεύσουν τόσο τους εαυτούς τους, όσο και τις οικογένειές τους, να μην κολλήσουν.

Έτσι παραχώρησα το διαμέρισμα μου με μεγάλη μου χαρά σε εκείνους, ώστε να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο. Γι’ αυτό είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω, κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη, ώστε να τελειώσουμε με αυτόν τον ιό".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ