ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δωρίζει πέντε αναπνευστήρες

Κορονοϊός: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δωρίζει πέντε αναπνευστήρες
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Στον αγώνα κατά του κορονοϊού χρειάζεται η συστράτευση όλων και ο Ρονάλντο έδειξε πως είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης με μία ακόμα σπουδαία χειρονομία.

Πριν από λίγες ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τον μάνατζέρ του Πέδρο Μέντες ανακοίνωσαν πως θα διαθέσουν πάνω από 1.000.000 ευρώ στη μάχη κατά του κορονοϊού, όμως η διάθεση για προσφορά του CR7 δεν εξαντλήθηκε με την παραπάνω χειρονομία αλλά είχε και συνέχεια.

Συνέχεια που είναι μάλιστα καθόλα εντυπωσιακή και τιμητική για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, με την εφημερίδα της πατρίδας του "A Bola" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως θα δωρίσει πέντε αναπνευστήρες οξυγόνου για μονάδα εντατικής θεραπείας στην περιοχή της Μαδέιρα, το νησί από όπου κατάγεται.

Όπως σημείωσε μάλιστα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Πέδρο Ράμος, περιφερειακός γραμματέας για την υγεία και την πολιτική προστασία στην περιοχή, ο Ρονάλντο και οι υγειονομικές αρχές της Μαδέιρα βρίσκονται ήδη σε επαφή και η διαδικασία μεταφοράς των αναπνευστήρων οξυγόνου είναι σε εξέλιξη.

Σημειώνεται πως όλη αυτή την άσχημη κατάσταση με την ταχύτατη εξάπλωση του κορονοϊού, ο Ρονάλντο την βιώνει στο Φουντσάλ, όπου είναι σε καραντίνα μαζί με τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ