ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Κριστιάνο καλεί τον κόσμο να μείνει σπίτι

Κορονοϊός: Ο Κριστιάνο καλεί τον κόσμο να μείνει σπίτι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάλεσε με μήνυμά του στα social media όλο τον κόσμο να μείνει σπίτι του και να βοηθήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Ο κορονοϊός έχει αφήσει 35.114 θανάτους παγκοσμίως, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις ανέρχεται σε 741.030 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μαδέιρα - οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν πως θα προχωρήσουν από την Τρίτη (31/3) σε περιορισμό των ατόμων που θα εισέρχονται ως μέτρο προφύλαξης - όπου βρίσκεται σε καραντίνα κάλεσε με μήνυμά του στα social media όλο τον κόσμο να μείνει σπίτι του και να βοηθήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στη μάχη κατά του κορονοϊού.

"Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για όλο τον κόσμο, ας είμαστε ευγνώμονες για τα πιο σημαντικά πράγματα, την υγεία μας, την οικογένειά μας, τους δικούς μας.

Μείνετε σπίτι και βοηθήστε τους εργαζομένους στην υγεία που παλεύουν για να σώσουν ζωές", ειναι το περιεχόμενο της ανάρτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ