ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Κουλούρης προσέφερε 2.000 μάσκες στον Δήμο Σκύδρας

Κορονοϊός: Ο Κουλούρης προσέφερε 2.000 μάσκες στον Δήμο Σκύδρας

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σκύδρας, ο Ευθύμης Κουλούρης παρέδωσε στη δήμαρχο, Κατερίνα Ιγνατιάδου δύο κιβώτια με 2.000 υγειονομικές μάσκες προστασίας προσώπου.

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο διεθνής επιθετικός της Τουλούζ, Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος προσέφερε 2.000 μάσκες στον Δήμο Σκύδρας, απ' όπου και κατάγεται, στη μάχη κατά του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος φορ παρέδωσε στη δήμαρχο, Κατερίνα Ιγνατιάδου δύο κιβώτιαυγειονομικές μάσκες προστασίας προσώπου.

Η κ. Ιγνατιάδου εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για την επίσκεψη και την ευγενική προσφορά του νεαρού συμπολίτη της, "ο οποίος μας κάνει περήφανους με τις σημαντικές διακρίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην εθνική ομάδα και στο εξωτερικό".

Σύμφωνα με τη δήμαρχο Σκύδρας, "η ενέργεια του αυτή αντικατοπτρίζει κι αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη της νεολαίας μας και ταυτόχρονα μας κάνει δικαιωματικά κι έμπρακτα να νιώθουμε όλοι μας υπερήφανοι κι αισιόδοξοι".

Ο Κουλούρης και ο πατέρας του, που ήταν παρών, δέχτηκε τις ευχαριστίες της δημάρχου, καθώς και τις ευχές της για "υγεία, δύναμη και να συνεχίσει και να διευρύνει την εύστοχη κι επιτυχημένη του πορεία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ