ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Κουαλιαρέλα "κράζει" λουόμενους στην Γένοβα

Sampdoria's Fabio Quagliarella gestures during a Serie A soccer match between Sampdoria and Udinese, at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Sampdoria's Fabio Quagliarella gestures during a Serie A soccer match between Sampdoria and Udinese, at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Παρά τα μέτρα της ιταλικής κυβέρνησης για περιορισμό της κυκλοφορίας, κάποιοι θέλησαν να κάνουν μπάνιο στην Γένοβα προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Φάμπιο Κουαλιαρέλα.

Η μαζική εξόρμηση αρκετών Ελλήνων στις παραλίες το Σάββατο ήταν ένα γεγονός που στηλιτεύτηκε και μάλιστα ως αποτέλεσμα είχε την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αποφασίσει το κλείσιμο των οργανωμένων παραλιών ως ένα ακόμα μέτρο για την αποφυγή συνωστισμου που θα διευκολύνει στην εξάπλωση του κορονοϊού.

Και αν η βόλτα σε παραλίες ήταν κάτι που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στη χώρα μας όπου ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό δεν είναι τόσο μεγάλος όσο στην Ιταλία (4 στην Ελλάδα - πάνω από 1.800 θάνατοι στη γειτονική χώρα), φανταστείτε τι εντύπωση προκαλεί μίαι τέτοια εικόνα στην bel paese.

O επιθετικός της Σαμπντόρια, Φάμπιο Κουαλιαρέλα, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του βλέποντας δύο νεαρά άτομα να κάνουν μπάνιο σε παραλία της Γένοβας και όχι μόνο τους κατέγραψε σε video αλλά του έβγαλε στη σέντρα μέσω για να δώσει σε όλους να καταλάβουν πως θα πρέπει ο κόσμος να μένει σπίτια του για να προστατευτεί.

"Όλο αυτό είναι φυσιολογικό;", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιταλός βετεράνος επιθετικός μέσω video που ανέβασε στο Instastory.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ