ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Κομπανί προσφέρεται να καλύψει τους μισθούς των παικτών της Άντερλεχτ

Κορονοϊός: Ο Κομπανί προσφέρεται να καλύψει τους μισθούς των παικτών της Άντερλεχτ

Ο παίκτης - προπονητής της Άντερλεχτ και πρώην αρχηγός της Σίτι, Βινσέντ Κομπανί, προσφέρθηκε να καλύψει ο ίδιος τα χρήματα για τους παίκτες που δεν συναινούν στην πρόταση της διοίκησης για περικοπές ενός μήνα.

Η Άντερλεχτ, έχοντας κι εκείνη πληγεί οικονομικά από την αναστολή των αγώνων λόγω κορονοϊού, έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές της να μην πληρωθούν τον έναν μήνα από το ετήσιο συμβόλαιό τους. Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ο παίκτης - προπονητής του κλαμπ, Βινσέντ Κομπανί, βγαίνει μπροστά για να δώσει λύση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Het Laatste Nieuws", ο Βέλγος προτίθεται να καλύψει αυτός τα χαμένα χρήματα για τους ποδοσφαιριστές που δεν είναι σε θέση να συμφωνήσουν και να δεχτούν την πρόταση της διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι "θύμα" του κορονοϊού έπεσε ο βοηθός προπονητής του συλλόγου, Παρ Ζέτερμπεργκ, ο οποίος μάλιστα είχε μιλήσει στο Sport24.gr για την απομάκρυνσή του.

"Με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν. Οι ομάδες λόγω του ιού έχουν τα ίδια οικονομικά προβλήματα όπως μαγαζιά και εστιατόρια. Ήμουν ένας από αυτούς που το πλήρωσαν, αλλά πρέπει να το αποδεχτώ. Από τη στιγμή που πήραν αυτή την απόφαση, έχει τελειώσει οριστικά για εμένα. Δεν θέλω να ξαναγυρίσω. Το έχω πάρει όμως πολύ ψύχραιμα, ειλικρινά" ανέφερε ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ