Κορονοϊός: Ο Κλάιφερτ συνομιλεί μέσω video-κλήσης με άρρωστα παιδιά

Ο Τζάστιν Κλάιφερτ μοίρασε απλόχερα χαμόγελα εν μέσω κορονοϊού, αφού συνομίλησε με παιδια που βρίσκονται στο νοσοκομείο και μένουν μακριά από τους γονείς τους ελέω της πανδημίας.

Ο Μάρτιος του 2020 θα καταγραφεί ως ένας από τους χειρότερους στην ιστορία της ανθρωπότητας, με τον κορονοϊο να εξαπλώνεται ταχύττα και να σκορπίζει το θάνατο, και η αλήθεια είναι πως κάθε ευχάριστη είδηση αυτή την εποχή φαντάζει ως μία ηλιαχτίδα μέσα σε ένα βαθύ σκοτάδι.

Μία τέτοια ήρθε και από την Ολλανδία, με τον Τζάστιν Κλάιφερτ να συμμετέχει σε μία πρωτοβουλία που διοργάνωσαν από κοινού το περιοδικό Helden και το Ίδρυμα Gilat και να μοιράζει χαμόγελα σε μικρά παιδιά.

Πώς; Κάνοντας μία video-κλήση και μιλώντας ταυτόχρονα με παιδιά που βρίσκονται αυτή την περίοδο σε οκτώ ολλανδικά ξενοδοχεία και τα οποία είναι υποχρεωμένα να ζουν μακριά από τις οικογένειές τους για να μη τους μεταδοθεί ο κορονοϊός.

"Η κατάσταση στην Ρώμη είναι πολύ ήρεμη, οι δρόμοι είναι άδειοι και δεν κυκλοφορεί ψυχή. Ουσιαστικά είναι ανοιχτά μόνο τα σούπερ μάρκεκ και τα μαγαζιά που πουλούν τρόφιμα.

Στο σπίτι και εσείς μπορείτε να κάνετε ασκήσεις για να διατηρείστε σε φόρμα. Να γυμνάζετε τους κοιλιακούς σας ή να τρέχετε επί τόπου", είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τα παιδιά ο επιθετικό της Ρόμα, ενώ σε ερώτηση που δέχτηκε από ένα παιδί για το αν θα επιστρέψει στον Άγιαξ, είπε:

"Αυτή είναι μία ωραία ερώτηση. Δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον, αυτή τη στιγμή δεν έχω στο μυαλό μου να επιστρέψω, όμως ο Άγιαξ είναι στην καρδιά μου όπως και το Άμστερνταμ".

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τον Κλάιφερτ να συνομιλεί με τα παιδιά.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS