ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Κάστρο ελπίζει σε επιστροφή της δράσης το Μάιο

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ξάνθης, Ματίας Κάστρο, υποστήριξε ότι η Ελλάδα έλαβε τα μέτρα κατά του κορονοϊού έγκαιρα, ελπίζει ότι η δράση θα επανέλθει στο Μάιο και ότι η σεζόν θα τελειώσει τον Ιούνιο.

Αν και μιλά συνέχεια στο τηλέφωνο με τους συγγενείς του στην Αργεντινή, ο Ματίας Κάστρο βρίσκεται στην Ξάνθη σε καραντίνα και τηρεί τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ξάνθης υποστήριξε ότι η Ελλάδα έλαβε τα μέτρα κατά του κορονοϊού έγκαιρα και ελπίζει ότι η δράση θα επανέλθει στο Μάιο και η σεζόν θα τελειώσει τον Ιούνιο.

"Είμαι στην Ξάνθη από τότε που ξεκίνησε η κρίση. Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι πιο ήρεμη σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρώπης. Η Ελλάδα πήρε γρήγορα δραστικά μέτρα.

Το ΕΣΥ δεν είναι σαν το αντίστοιχο της Ιταλίας ή της Ισπανίας. Εάν συνέβαινε το ίδιο στην Ελλάδα, οι αριθμοί θα παρουσίαζαν τεράστια αύξηση.

Είμαστε σπίτι μας, για να βγούμε έξω ή να πάμε σουπερμάρκετ και φαρμακείο πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα ή να έχουμε ένα έγγραφο για να δικαιολογήσουμε την παρουσία μας στο δρόμο.

Μιλάω συνέχεια με Αργεντινή. Η μητέρα και τ' αδέρφια μου είναι στο Νεουκέν. Ο κόσμος υιοθετεί τα μέτρα, αντέδρασε πιο γρήγορα σε σχέση με την Ευρώπη.

Στην αρχή μας είπαν να πηγαίνουμε ένας-ένας στο γήπεδο για ασκήσεις και να παίρνουν θερμοκρασία για πυρετό. Πριν από μία εβδομάδα, ωστόσο, αποφασίστηκε απαγόρευση άσκοπης μετακίνησης και δεν πηγαίνουμε. Υπάρχει η ελπίδα να επιστρέψουμε στη δράση το Μάιο και να τελειώσουμε τη σεζόν τον Ιούνιο", υποστήριξε ο Ματίας Κάστρο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ