ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Ινσίνιε μένει μεσα, φτιάχνει πίτσες και τραγουδά συνθήματα

Κορονοϊός: Ο Ινσίνιε μένει μεσα, φτιάχνει πίτσες και τραγουδά συνθήματα

Ο αρχηγός της Νάπολι Λορεντσο Ινσίνιε θέλησε για ένα βράδυ να αλλάξει επάγγελμα και να δείξει τις ικανότητές του ως ψήστης πίτσας τραγουδώντας ταυτόχρονα για τους παρτενοπέι (VIDEO).

Η συντριπτική πλειονότητα των Ιταλών είναι μέσα στα σπίτια τους στον τιτάνιο αγώνα που δίνουν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και άπαντες προσπαθούν να γεμίσουν το χρόνο τους με δημιουργικά πράγματα.

Όπως για παράδειγμα ο Λορέντσο Ινσίνιε, με τον αρχηγό της Νάπολι και συμπαίκτη του Κώστα Μανωλά να εντυπωσιάζει τους ακόλουθούς του στο Instagram με το τελευταίο video που ανέβασε και στο οποίο εμφανίζεται ουσιαστικά να έχει ταλέντο και σε κάτι άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο.

Αυτό είναι στο να φτιάχνει πίτσες, με τον Ιταλό επιθετικό να μεταμορφώνεται από επαγγελματίας παίκτης σε πιτσαδόρος θέλοντας να προετοιμάσει ένα υπέροχο δείπνο για όλη την οικογένειά του.

"Η πιτσαρία Ινσίνιε είναι ανοιχτή... Ποια είναι η αγαπημένη σας πίτσα;", ήταν το ερώτημα που έθεσε ο Ινσίνιε, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας του φαγητού δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει συνθήματα των οπαδών της παρτενοπέι για την αγαπημένη τους ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ