ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Ίλιτσιτς δώρισε σε νοσοκομείο τη μπάλα του αγώνα με την Βαλένθια

Atalanta's Josip Ilicic celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Atalanta and Valencia at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 19, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Atalanta's Josip Ilicic celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Atalanta and Valencia at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 19, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς δώρισε τη μπάλα με την οποία σκόραρε τέσσερις φορές κόντρα στην Βαλένθια σε νοσοκομείο της πόλης Μπέργκαμο, ως ένδειξη συμπαράστασης στους ανθρώπους που δίνουν μάχη αυτή την περίοδο κόντρα στον κορονοϊό.

Αυτό που τονίζουν όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου τις τελευταίες ημέρες είναι πως η ζωή και η υγεία είναι πάνω από το ποδόσφαιρο και η Αταλάντα ήρθε να το προσυπογράψει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, με μία πολύ σπουδαία χειρονομία, με τον Γιόζιπ Ίλιτσις να δωρίζει τη μπάλα με την οποία σκόραρε την περασμένη Τρίτη τέσσερα γκολ κόντρα στην Βαλένθια σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο, ως ένδειξη αλληλεγγύης σε όλους τους εργαζομένους του νοσοκομείου που δουλεύουν νυχθημερόν για να σώσουν ζωές από τον φονικό κορονοϊό.

"Ως ένδειξη συμπαράστασης, αναγνώρισης και στοργής για αυτά που οι γιατροί, οι νοσοκόμοι και όλοι όσοι εμπλέκονται, κάνουν για να καταπολεμήσουν έναν καταραμένο ιό που καταστρέφει τις ζωές όλων μας.

Και εμείς είμαστε στο πλευρό σας, στους αγγέλους μας, για να πάρετε τη νικη στο πιο σημαντικό παιχνίδι", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα των μπεργκαμάσκι μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Υπενθυμίζεται πως μέσα στην εβδομάδα, ο Ίλιτσιτς και η Αταλάντα έγραψαν ιστορία, με τον Σλοβένο να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που πέτυχε τέσσρα γκολ σε εκτός έδρας αγώνα σε νοκ-άουτ φάση και την ομάδα του Μπέργκαμο να προκρίνεται για πρώτη φορά στα προημιτελικά, στην παρθενική μάλιστα σεζόν της στη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ