ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Γκομπέρ προσφέρει περισσότερα από 500.000 δολάρια

Utah Jazz center Rudy Gobert shoots during practice before the start of their NBA basketball game against the Phoenix Suns Monday, Feb. 24, 2020, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
Utah Jazz center Rudy Gobert shoots during practice before the start of their NBA basketball game against the Phoenix Suns Monday, Feb. 24, 2020, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer) AP

Ο Ρουντί Γκομπέρ ανακοίνωσε πως θα προσφέρει το ποσό των 500.000 δολαρίων για εργαζομένους και οικογένειες που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό.

Ο Ρουντί Γκομπέρ δεν είναι αυτή την στιγμή ο πιο αγαπητός παίκτης στο ΝΒΑ. Η αμέλεια που έδειξε πριν βρεθεί θετικός στον κορονοϊό τον έχει κάνει persona non grata για αρκετούς, παρόλ' αυτά ο ίδιος δείχνει φανερά μετανιωμένος για το χάος που δημιούργησε.

Ο βασικός σέντερ των Γιούτα Τζαζ ανακοίνωσε μάλιστα πως θα προσφέρει το ποσό των 500.000 δολαρίων για να στηρίξει τους εργαζομένους της Vivint Smart Home Arena, αλλά και για θέματα που αφορούν στον κορονοϊο. Συγκεκριμένα, το ποσό των 200.000 δολαρίων θα δοθεί για τους υπαλλήλους της έδρας της ομάδας του, ενώ από 100.000 δολάρια θα δοθούν σε οικογένειες που έχουν πληγεί από τον ιό σε Γιούτα και Οκλαχόμα Σίτι. Ακόμη 100.000 ευρώ θα προσφέρει ως δωρεά στο σύστημα υγείας της Γαλλίας.

" Αυτές οι δωρεές είναι ένα μικρό κομμάτι μόνο για να δείξω την εκτίμησή και την στήριξή μου σε όσους έχουν πληγεί από τον κορονοϊό, κι είναι το πρώτο από τα βήματα που θα προσπαθήσω να κάνω για να δώσω θετικό αποτέλεσμα, ενώ συνεχίζω να ενημερώνομαι και να μαθαίνω περισσότερα για τον COVID-19" ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα ο Ρουντί Γκομπέρ.

AP Photo/Rick Bowmer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ