ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο γιος του Λορένθο Σανθ δεν μπορεί να βρει τη σορό του πατέρα του

Κορονοϊός: Ο γιος του Λορένθο Σανθ δεν μπορεί να βρει τη σορό του πατέρα του
AP PHOTO/MARCO VASINI

Ο γιος του Λορένθο Σανθ αποκάλυψε πως έχει χαθεί το πτώμα του πατέρα του και έκανε έκκληση στις ισπανικές αρχές να βρεθεί άμεσα και να γίνει η καύση του.

Μετά την Ιταλία, είναι πλέον και η Ισπανία από τις χώρες της Ευρώπης που εκπέμπουν SOS λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, και μάλιστα την Παρασκευή είδε το φως της δημοσιότητας μία πολύ άσχημη και συνάμα μακάβρια είδηση, προερχόμενη από την Μαδρίτη.

Αυτή την έδωσε ο γιος του Λορένθο Σανθ, του πρώην προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης (1995-2000) που άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Μαρτίου εξαιτίας του Covid-19, με τον Λορένθο Σανθ Τζούνιορ να φιλοξενείται στον τηλεοπτικό σταθμό "Telecinco" και να αποκαλύπτει πως έχει χαθεί το άψυχο σώμα του πατέρα του.

Έκανε μάλιστα έκκληση στις ισπανικές αρχές να ριχτεί φως στην υπόθεση, ώστε να βρεθεί η σορός του πατέρας του και να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την καύση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, βάσει του αρχικού προγραμματισμού θα γινόταν καύση του σώματος του Λορένθο Σανθ στις 24 Μαρτίου, όμως η τελετή αναβλήθηκε καθώς ήταν τόσο μεγάλος ο αριθμός των κηδειών που τα γραφεία τελετών αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στο 100% εκείνη την ημέρα.

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει δύο φορές αλλαγή στο κοιμητήριο που θα αναλάμβανε την καύση, με τον γιο του Σανθ να βγαίνει όμως και να καταγγέλει δημόσια πως το σώμα του πατέρα του έχει εξαφανιστεί και ουδείς ξέρει αυτή τη στιγμή που βρίσκεται για να αναπαυτεί κάποια στιγμή η ψυχή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ