ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Φερέιρα ευχαρίστησε τους "ήρωες του τομέα υγείας"

Κορονοϊός: Ο Φερέιρα ευχαρίστησε τους "ήρωες του τομέα υγείας"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, όπου μάλιστα ευχαρίστησε τους "ήρωες που εργάζονται σκληρά στον τομέα της υγείας".

Ο Αμπέλ Φερέιρα με ποστάρισμα του στοInstagramέστειλε το δικό του μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει όλοι να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό και χαρακτήρισε "ήρωες" όσους εργάζονται στον τομέα της υγείας:

"Σε τέτοιες στιγμές στη ζωή υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο. Έχουμε όλοι τις προτεραιότητές μας και πρέπει να προσέξουμε την οικογένειά μας και την υγεία μας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους εργάζονται σκληρά και ασταμάτητα στον τομέα της υγείας. Είναι οι ήρωές μας. Μείνετε ασφαλείς και καθίστε στο σπίτι", έγραψε ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, που ανέβασε και ένα σχετκό video με τους παίκτς της ομάδας να δίνουν οδηγίες στον κόσμο.

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε την ανάρτηση του Αμπέλ Φερέιρα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σε τέτοιες στιγμές, στη ζωή υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο. Έχουμε όλοι τις προτεραιότητές μας και πρέπει να προσέξουμε την οικογένειά μας και την υγεία μας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους εργάζονται σκληρά και ασταμάτητα στον τομέα της υγείας. Είναι οι ήρωές μας. Μείνετε ασφαλείς και καθίστε στο σπίτι. In times like these, there are more important things in life than football. We all have priorities and we must look after our family and health first. I would also like to thank our healthcare professionals for your tireless work. You are our heroes! Be safe and stay at home everyone. #paokfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abel Ferreira (@coachabelferreira) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ