ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Ερέρα της Γρανάδα το τρίτο κρούσμα στην ισπανική Liga

Venezuela's Yangel Herrera reacts during a Copa America quarterfinal soccer match against Argentina at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, June 28, 2019. (AP Photo/Leo Correa)
Venezuela's Yangel Herrera reacts during a Copa America quarterfinal soccer match against Argentina at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, June 28, 2019. (AP Photo/Leo Correa) AP

Ο Γιανχέλ Ερέρα της Γρανάδα είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής της ισπανικής Liga που διαγνώστηκε θετικός σε κορονοϊό μετά από τον Ρενάν Λόντι της Ατλέτικο και τον Άλεξ Ρεμίρο της Σοθιεδάδ.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Ατλέτικο, Ρενάν Λόντι, διαγνώστηκε την Παρασκευή (8/5) θετικός στον κορονοϊό, ενώ ακολούθησε και ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοθιεδάδ, Άλεξ Ρεμίρο.

Ο Γιανχέλ Ερέρα είναι το τρίτο κρούσμα ποδοσφαιριστή της ισπανικής Liga στον ιό. Ο 22χρονος Βενεζουελάνος αμυντικός μέσος της Γρανάδα είναι ασυμπτωματικός όπως μεταδίδουν τα media της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου.

Ο Νοτιοαμερικανός, ο οποίος βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού το 2016, θα παραμείνει σε καραντίνα σπίτι του και θα εξετάζεται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της Ανδαλουσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοσιεδάδ: Θετικός στον κορονοϊό ο γκολκίπερ Ρεμίρο
Κορονοϊός: Θετικός ο Λόντι της Ατλέτικο

Photo credits: AP Photo/Leo Correa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ