ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Αρίτ παραβίασε την καραντίνα και έκανε πάρτι σε μπαρ

Schalke's Benito Raman, right, celebrates his opening goal with Schalke's Amine Harit during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Eintracht Frankfurt in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, Dec. 15, 2019. Schalke defeated Eintracht with 1-0. (AP Photo/Martin Meissner)
Schalke's Benito Raman, right, celebrates his opening goal with Schalke's Amine Harit during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Eintracht Frankfurt in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, Dec. 15, 2019. Schalke defeated Eintracht with 1-0. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Αμίν Αρίτ αψήφησε τους περιορισμούς που εφαρμόζονται στην Γερμανία για να σταματήσει η εξάπλωση του κορονοϊού και έκανε νυχτερινό πάρτι, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Σάλκε.

Η Γερμανία είναι μία από τις ευρωπαϊκές χώρες που έχει βιώσει ήδη στο πετσί της τη φονική δράση του κορονοϊού, με πάνω από 21.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 73 νεκρούς να συνθέτουν τον τραγικό απολογισμό ως τώρα, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να έχει ζητήσει από τους πολίτες να παίρνουν μέτρα προφύλαξης από τον ιό.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν "πειστεί" με τη σοβαρότητα της κατάστασης και εξακολουθούν να συμπεριφέρονται άμυαλα και αντικοινωνικά, με τα γερμανικά ΜΜΕ να καταμαρτυρούν τέτοια στάση και στον Αμίν Αρίτ.

Ο λόγος για τον 22χρονο Μαροκινό διεθνή μέσο της Σάλκε, ο οποίος μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έκανε πάρτι σε μπαρ του Έσεν δείχνοντας παντελή ασέβεια στους περιορισμούς, με την ομάδα της Βεστφαλίας να στηλιτεύει δημόσια για το ατόπημά του και να αποκαλύπτει πως υπήρχε μεταμέλεια από μέρους του.

"Ήταν λάθος. Το έχει συνειδητοποιήσει τώρα. Του εξήγησα τη σοβαρότητα της κατάστασης για μία ακόμα φορά. Σε αυτή την τρομερή κρίση, πράγματα που χθες ήταν φυσιολογικά, δεν είναι σήμερα ανεκτά.

Ο Αμίν λυπάται πολύ και αυτό δεν θα συμβεί ξανά", δήλωσε ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της Σάλκε, Γιόχεν Σνάιντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ