ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Άνταμ Σίλβερ δεν κάνει βήμα πίσω στο θέμα της υγείας

NBA Commissioner Adam Silver speaks during the NBA All-Star festivities, Saturday, Feb. 16, 2019, in Charlotte, N.C. The 68th All-Star game will be played Sunday. (AP Photo/Gerry Broome)
NBA Commissioner Adam Silver speaks during the NBA All-Star festivities, Saturday, Feb. 16, 2019, in Charlotte, N.C. The 68th All-Star game will be played Sunday. (AP Photo/Gerry Broome) AP PHOTO/GERRY BROOME

Στην τηλεφωνική διάσκεψη με τον Ντόναλντ Τραμπ και τους κομισαρίους, ο Άνταμ Σίλβερ επεσήμανε την ανάγκη να ανάψει το πράσινο φως από τους γιατρούς πριν υπάρξει επανεκκίνηση της σεζόν στο ΝΒΑ.

Την ξεκάθαρη θέση του πως δεν πρόκειται να επανεκκινήσει η δράση στο ΝΒΑ πριν ανάψει το πράσινο φως από τους γιατρούς για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα επεσήμανε ο Άνταμ Σίλβερ στο conference call που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τους κομισάριους των μεγαλύτερων αθλημάτων των ΗΠΑ.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ αναφέρθηκε στο γεγονός πως η λίγκα ήταν η πρώτη που αποφάσισε -με εντυπωσιακά αντανακλαστικά- να κατεβάσει ρολά μετά το θετικό κρούσμα του Ρουντί Γκομπέρ, ενώ επεσήμανε την ανάγκη που υπάρχει να εξεταστούν όλες οι σημαντικές παράμετροι που αφορούν στο κομμάτι της υγείας όλων των εμπλεκομένων, πριν υπάρξει επιστροφή στην δράση.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εξήγησε πως περιμένει ότι ο κόσμος θα μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα μέχρι τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, γεγονός που μπορεί να μην επηρεάσει την έναρξη της νέας σεζόν στο NFL, που είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο.

AP Photo/Gerry Broome

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ