ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ξύλο οπαδών Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ έξω από νοσοκομείο

Κορονοϊός: Ξύλο οπαδών Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ έξω από νοσοκομείο

Δύο οργανωμένοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα γρονθοκόπησαν αντίστοιχο της Εσπανιόλ έξω από την πόρτα νοσοκομείου αναφοράς για τον κορονοϊό στη Βαρκελώνη.

Θλιβερές εικόνες έξω από το Vall d'Hebron, νοσοκομείο αναφοράς στη Βαρκελώνη για τη μάχη που δίνει κατά του κορονοϊού η Ισπανία, η οποία μετρά 12.418 νεκρούς, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα της Ιβηρικής ξεπερνά τα 130.000 σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Δύο μέλη του οργανωμένου συνδέσμου οπαδών της Μπαρτσελόνα, Μπόιξος Νόις, επιτέθηκαν στον αρχηγό του αντιστοίχου της Εσπανιόλ (Μπριγκάδας Μπλανκιαθούλες), Φερνάντο Σαν Μαμές.

Υπενθυμίζεται ότι στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου (4/4) νεαροί οπαδοί του Άρη επιτέθηκαν εν μέσω πανδημίας με πέτρες και φωτοβολίδες σε πολυκατοικία όπου διέμενε αντίπαλος οπαδός του ΠΑΟΚ, όμως έκαναν λάθος διαμέρισμα και οι πέτρες κατέληξαν σε διαμέρισμα αστυνομικού.

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήστε πώς οι οργανωμένοι των μπλαουγκράνα γρονθοκοπούν τον αντίστοιχο της Εσπανιόλ, ο οποίος τρέπεται σε φυγή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ