ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ξέσπασε κατά κυβέρνησης και ποδοσφαιρικών αρχών ο Ρούνεϊ

Derby's Wayne Rooney during the FA Cup fifth round soccer match between Derby County and Manchester United at Pride Park in Derby, England, Thursday, March 5, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Derby's Wayne Rooney during the FA Cup fifth round soccer match between Derby County and Manchester United at Pride Park in Derby, England, Thursday, March 5, 2020. () AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ξέσπασε κατά της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου και των ποδοσφαιρικών αρχών της χώρας, λέγοντας πως δεν θα τους συγχωρήσει ποτέ αν η οικογένειά του πέσει θύμα του κορονοϊού.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ βγήκε μπροστά και άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση της χώρας του και στους ιθύνοντες του ποδοσφαίρου που αντιμετωπίζουν τους ποδοσφαιριστές ως " γουρούνια γουϊνέα". Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας υποστήριξε ότι αν η οικογένειά του έπεφτε θύμα του κορονοϊού, δεν θα τους συγχωρούσε ποτέ.

Ο επιθετικός της Ντέρμπι Κάουντι έγραψε στους "Times": "Γιατί έπρεπε να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή; Έπρεπε να αρρωστήσει ο Μικέλ Αρτέτα για να κάνουμε το σωστό; Για τους παίκτες, τους προπονητές και τις οικογένειές τους ήταν μια ανησυχητική εβδομάδα, στην οποία εσείς δείξατε έλλειψη ηγεσίας, από την κυβέρνηση μέχρι την FA και την Premier League. Τουλάχιστον μετά την έκτακτη συνάντηση πήραν τη σωστή αποφαση.

Νωρίτερα οι παίκτες στην Αγγλία ένιωσαν ότι τους συμπεριφέρονται ως γουρούνια γουϊνέα. Ξέρω πώς νιώθω. Αν κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς μου προσβληθεί από τον ιό εξαιτίας μου, επειδή θα έπρεπε να αγωνιστώ όταν αυτό δεν είναι ασφαλές, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να σταματήσω. Και δεν θα συγχωρούσα ποτέ τις αρχές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ