ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Κόντε και παίκτες της Ίντερ λένε "ναι" στις περικοπές

Κορονοϊός: Κόντε και παίκτες της Ίντερ λένε "ναι" στις περικοπές

Μετά τη Γιουβέντους και η Ίντερ είναι έτοιμη να προχωρήσει σε περικοπές. Τόσο ο προπονητής Αντόνιο Κόντε όσο και οι ποδοσφαιριστές των "νερατζούρι" εμφανίζονται πρόθυμοι να δεχτούν ό,τι τους προταθεί.

Προ ημερών η Γιουβέντους ανακοίνωσε ότι ο προπονητής Μαουρίτσιο Σάρι και οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας δέχτηκαν μείωση αποδοχών, τέτοια που βοηθά το κλαμπ να εξοικονομήσει 90 εκατ. ευρώ. Η επόμενη μεγάλη ομάδα στην Ιταλία που φαίνεται να βαδίζει στον ίδιο δρόμο είναι η Ίντερ.

Ο τεχνικός Αντόνιο Κόντε και ο αρχηγός Χαντάνοβιτς έχουν κάνει τις πρώτες σχετικές συζητήσεις με τη διοίκηση και άπαντες είναι πρόθυμοι να συμφωνήσουν στις περικοπές μισθών. Ο κορονοϊός έχει θερίσει την Ιταλία. Μόνο σήμερα απεβίωσαν 837 άνθρωποι, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους 12.428 θανάτους.

Η FIFA από την πλευρά της ετοιμάζεται να προσφέρει χείρα βοηθείας στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο δημοσιογράφος Tariq Panja των "The New York Times" δημοσιοποίησε τις σκέψεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας να εκμεταλλευτεί το αποθεματικό ταμειακό διαθέσιμο ύψους 2,7 δισ. δολαρίων (2,5 δις ευρώ) και να δημιουργήσει ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης για την υποστήριξη της "προβληματικής λόγω κορονοϊού ποδοσφαιρικής βιομηχανίας".

Alfredo Falcone/LaPresse via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ