ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Κλειστό επ' αόριστον το γήπεδο του Final Four της EuroLeague

Anadolu's James Anderson, right, drives to the basket as Moscow's Daniel Hackett tries to block him during their Final Four Euroleague final basketball match between Anadolu Efes Istanbul and CSKA Moscow at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Anadolu's James Anderson, right, drives to the basket as Moscow's Daniel Hackett tries to block him during their Final Four Euroleague final basketball match between Anadolu Efes Istanbul and CSKA Moscow at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η "Lanxess Arena", η έδρα που έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει το Final Four της EuroLeague στην Κολωνία ανακοίνωσε την αναστολή των εκδηλώσεών της μέχρι νεωτέρας. Άρθρο της "Mundo Deportivo" γράφει για σενάριο κεκλεισμένων των θυρών ημιτελικών και τελικών.

Κλειστή επ' αόριστον θα μείνει η "Lanxess Arena", η έδρα δηλαδή που θα φιλοξενήσει το Final Four της EuroLeague στην Κολωνία, μετά από ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του γηπέδου.

Η "Lanxess Arena" προχώρησε στην αναστολή όλων των εκδηλώσεων μέχρι νεωτέρας, εξέλιξη που έγινε αφορμή για σχετικό άρθρο της "Mundo Deportivo", η οποία αναφέται στο κατά πόσο είναι εφικτή η πραγματοποίηση του Final Four στην γερμανική πόλη.

Η Γερμανία είναι η έβδομη χώρα σε κρούσματα και θύματα του κορνοϊού ενώ η Κολωνία είναι η περισσότερο πληγείσα πόλη, με πάνω από 640 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η διεξαγωγή του Final Four της EuroLeague (24-26 Μαΐου) στην εν λόγω πόλη και εδρα βρίσκετια στον... αέρα, ενώ, σε περίπτωση που εν τέλει το φιλοξενήσει, ορατό είναι το ενδεχόμενο οι αγώνες να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ