ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Και ο Μέσι έδωσε 1 εκατ. ευρώ στη μάχη κατά του ιού

Barcelona's Lionel Messi celebrates after his team scored his side's fourth goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after his team scored his side's fourth goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Λίο Μέσι με τη σειρά του δώρισε και αυτός 1 εκατομμύριο ευρώ στη μάχη κατά του κορονοϊού μοιράζοντας το ποσό σε μια κλινική της Βαρκελωνης και της Αργεντινής.

Ένας ένας οι σταρ του αθλητισμού και έχοντας στους λογαριασμούς τους αμύθητα ποσά όπως οι Ρονάλντο, Γκουαρδιόλα, Λεβαντόσκι, Ζόρζε Μέντες προσφέρουν χρήματα στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Κλινική στη Βαρκελώνη ευχαρίστησε τον Μέσι για τη δωρέα του και έτσι έγινε γνωστή η ενέργεια του σταρ της Μπαρτσελόνα.

Όπως ανέφεραν το βράδυ της Τρίτης αρκετές ιστοσελίδες της Ισπανίας ο Μέσι δώρισε ένα εκατομμύριο ευρώ αλλά ο Αργεντινός το έχει σπάσει καυθώς το έδωσε σε μια κλινική της Βαρκελώνης και σε νοσοκομεία της Αργεντινής.

Ο Μέσι έδωσε τα χρήματα αυτά προκειμένου και τα δύο νοσοκομεία να επενδύσουν στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού που θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Η κλινική της Βαρκελώνης ανέφερε στο ευχαριστώ της: "Ο Λίο Μέσι έκανε μια δωρέα στη μάχη ενάντια στον Covid19 στην κλινική. Σε ευχαριστούμε Λέο για τη συνεισφορά σου και την υποστήριξη σου".

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως όπως ανέφεραν τα μέσα της Ισπανίας για πρώτη φορά χθες η Καταλονία είχε περισσότερους νεκρούς απ' ότι η Μαδρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ